Beşiktaş Ve Beşiktaş ilk transferini yaptı! 2+1 yıllık sözleşme, işte yıllık ücreti

Ve Beşiktaş ilk transferini yaptı! 2+1 yıllık sözleşme, işte yıllık ücreti

06.06.2022 - 18:11 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yeniden yapılanmaya giden Beşiktaş yeni sezonun ilk transferini yaptı. Her konuda anlaşma sağlanan yıldız futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu, 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Ve Beşiktaş ilk transferini yaptı 2+1 yıllık sözleşme, işte yıllık ücreti

Beşiktaş Kulübü'nde Ahmet Nur Çebi geçen hafta yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul'da rakibi Fuat Çimen'i geride bırakarak yeniden başkan seçildi. Başkan Çebi yenilenen yönetimle transfer çalışmalarına hız verdi.

Haberin Devamı

Ve Beşiktaş ilk transferini yaptı 2+1 yıllık sözleşme, işte yıllık ücreti

BİRÇOK İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Siyah-beyazlı takımda sözleşmeleri sona eren Jeremain Lens, Douglas Costa, Adem Ljajic, N'Sakala, Michy Batshuayi, Miralem Pjanic, Domagoj Vida, Mehmet Topal, Can Bozdoğan, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup'la yollar ayrıldı. Yine mukaveleleri sona eren Güven Yalçın ve Atiba Hutchinson ile yeni sözleşme için henüz anlaşma sağlanamadı.

Ve Beşiktaş ilk transferini yaptı 2+1 yıllık sözleşme, işte yıllık ücreti

DENEYİMLİ OYUNCUYLA EL SIKIŞTILAR

Siyah-beyazlılarda transferde hareketli saatler yaşanıyor. İlk aşamada en az 2 stoper ve Ismael'in raporu doğrultusunda final vuruşlarını iyi yapan golcü almayı planlayan yönetim, deneyimli oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı.  

Çebi yönetimi, Premier Lig ekibi Wolverhampton'la sözleşmesi sona eren yıldız oyuncu Romain Saiss transferini bitirdi. Siyah-Beyazlılar, Faslı stoper ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Haberin Devamı

YILLIK 1.5 MİLYON EURO ÜCRET ALACAK

Fas Milli Takımı kampında bulunan Saiss, 13 Haziran'da oynanacak Liberya-Fas maçının ardından Beşiktaş ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayacak. 32 yaşındaki stoper, yıllık 1.5 milyon euro ücret alacak.

Ve Beşiktaş ilk transferini yaptı 2+1 yıllık sözleşme, işte yıllık ücreti

BONSERVİS BEDELİ YOK

Beşiktaş, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren ve serbest durumda olan Faslı oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek. Fransa'da Valence, Clermont, Le Havre ve Angers formaları giyen Saiss, 2016'dan 4 milyom Euro karşılığında Wolverhampton transfer oldu. Son 6 sezonda İngliz ekibinin formasını giyen 32 yaşındaki stoper, geçen sezon Wolverhampton'da çıktığı 32 maçta 3 gol attı.