17.06.2025 - 07:01 | Son Güncellenme:
Al-Hilal'in teklifini reddeden Victor Osimhen'in Galatasaray'da kalıp kalmayacağı büyük merak konusu.
GALATASARAY PAZARLIK MASASINDA
Transfer dönemine hızlı başlayan ve dünyaca ünlü yıldız oyuncu Leroy Sane'yi kadrosuna Galatasaray'da transfer döneminin bir numaralı gündem maddesi Victor Osimhen'in durumundaki karmaşa devam ediyor.
50 MİLYON
Victor Osimhen konusunda hala teklifinin arkasında duran ve futbolcunun kararını bekleyen Galatasaray’a karşılık Suudi Arabistan’ın Al-Hilal Kulübü, pes etmedi. Nijerya basınında yazan haberlere göre, Suudi Arabistan ekibi, yıllık 50 milyon euroluk yeni bir teklifte bulundu. Owngoalnigeria internet sitesinin haberine göre, Osimhen’e, bonservisini elinde bulunduran ve sözleşmesi devam eden Napoli’den de yeni bir haber geldi.
NAPOLI BAŞKANI ÇAĞIRDI
Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis’in, Nijeryalı forvete, sezon öncesi antrenmanlara çıkması talimatı verdi. İtalyan basınına atıfta bulunulan haberde, Osimhen, yeni bir takım bulamazsa, Napoli’nin sezon öncesi hazırlıklarına katılacak. İtalyan kulüplerinin, 2020’den beri yurtdışından gelen oyuncular için sağlanan % 50 vergi indirimiyle ilgili kararnameden hala faydalanabileceği, bu nedenle İtalya’da kalabileceği ifade edildi.