Beşiktaş Vincent Aboubakar: Kazanmak için savaşacağız

Vincent Aboubakar: Kazanmak için savaşacağız

26.07.2023 - 18:39 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Tirana maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Vincent Aboubakar: Kazanmak için savaşacağız

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Tirana ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar düzenlenen basın toplantısına katıldı. Kamerunlu futbolcu kamp dönemien dair, "Öncelikle çok iyi bir hazırlık kampı geçirdik. Büyük sakatlıklar olmadı. Yarın sezonun ilk resmi maçı olacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Vincent Aboubakar, "Küçük büyük takım kalmadı futbolda, her takımı ciddiye almak zorundayız. İlk maçı kazanmak, taraftarımızı mutlu etmek, sezona çok iyi başlamak istiyoruz. Büyük hedeflerimiz var, onlara doğru ilerlemek istiyoruz" dedi.

Tirana maçını kazanmak istediklerini dile getiren Kamerunlu forvet, "Beşiktaş her zaman kazanma ruhuna sahip bir takım. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynadım Beşiktaş ile, iyi sonuçlar aldık. Konferans Ligi'nde daha iyiye gideceğiz. Kazanmak için savaşacağız. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor. Bu ilk maç, kazanarak ileri doğru adım adım gideceğiz" açıklamasını yaptı.

Vincent Aboubakar son olarak, "Çok iyi hissediyorum kendimi ama futbol kolektif bir oyun. Tüm takım arkadaşlarım benim gibi yüzde yüz hazır. Çok iyi bir kamp geçirdik. İlk maçımızda iyi bir oyun ve iyi bir skor istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar