Milli Takım Vincenzo Montella'dan Arda Güler'i üzen yanıt

Vincenzo Montella'dan Arda Güler'i üzen yanıt

29.02.2024 - 11:59 | Son Güncellenme:

A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, Real Madrid'de kariyerini sürdüren Arda Güler'le ilgili bir soruya dikkat çeken cevap verdi.

Vincenzo Montelladan Arda Güleri üzen yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve A Millî Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, millî takım için imzalanan sponsorluk anlaşmasında konuştu. EURO 2024'e katılım sağlamış olmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen İtalyan hoca, "EURO24'e ulaşmak olmak beni çok mutlu ediyor.

Haberin Devamı

Avrupa'da başarılara imza atmak istiyoruz. Hayallerimiz, arzularımız ve heveslerimiz olacak. Bunun için sıkı çalışmalıyız. En üst seviyede olmalıyız. Türk halkının ihtiyaçlarına karşılık vereceğiz. Almanya'daki Türk vatandaşlarını da mutlu etmek istiyoruz. Dünya Kupası'na da gitmek istiyoruz. Şimdi hedeflerimize en yakından başlamayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Vincenzo Montelladan Arda Güleri üzen yanıt

"ARDA ÇOK AZ OYNUYOR, MAÇ OYNAYANLARI ÇAĞIRACAĞIZ"

İtalyan teknik adam, Arda Güler'in son durumunun sorulmasıyla ilgili, "Arda Güler'i ziyaret ettik. Evet, çok az oynuyor. Umarım bundan sonra daha fazla oynar. Çok yetenekli bir futbolcu. Onu çok yakından takip ediyoruz. EURO24'e 20+3 oyuncu davet edeceğiz. Fiziksel olarak iyi olanları ve maç oynayan isimleri çağıracağız" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Vincenzo Montelladan Arda Güleri üzen yanıt

"EURO 32'DE ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ise A Millî Takım'ın hedeflerinden bahsetti. Büyükekşi, "EURO24'te final turlarını, ev sahibi olduğumuz EURO32'de ise Avrupa Şampiyonluğunu hedefliyoruz" sözlerini sarf etti. Almanya'da bilet sıkıntısı yaşanabileceğini de açıklayan Büyükekşi, "Almanya'da 4,5 milyon Trük vatandaşı var. En büyük sıkıntımız, onların bilet bulamaması. Biletler kura ile satılıyor. İnşallah stadyumları Türk seyircilerle dolduracağız. Belki daha fazlası stadyum dışında olacak. Gruptan çıktıktan sonra hedef çeyrek final, yarı final... Başarı için el ele verdik, çalışıyoruz. İnşallah sonucunu alacağız" yorumunu yaptı.