Milli Takım Vincenzo Montella'dan Çağlar Söyüncü'ye tavsiye! Transfer kararı

Vincenzo Montella'dan Çağlar Söyüncü'ye tavsiye! Transfer kararı

13.12.2023 - 19:17 | Son Güncellenme:

Atletico Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Çağlar Söyüncü'yle Vincenzo Montella'nın görüştüğü iddia edildi. İtalyan teknik direktörün, milli savunmacıya tavsiyede bulunduğu belirtildi.

Vincenzo Montelladan Çağlar Söyüncüye tavsiye Transfer kararı

Leicester City'den ayrıldıktan sonra La Liga devi Atletico Madrid'e giden Çağlar Söyüncü, İspanyol devinde istediği şansı bulamadı. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Çağlar Söyüncü ile bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İtalyan teknik direktörün, milli takımdan öğrencisine transfer tavsiyesinde bulunduğu aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Vincenzo Montella, Çağlar Söyüncü'yle yaptığı görüşmede forma şansı bulamamasının devam etmesi halinde kadroya girememe olasılığının bulunduğunu iletti.

Vincenzo Montelladan Çağlar Söyüncüye tavsiye Transfer kararı

Vincenzo Montella'nın Çağlar Söyüncü'ye sezon sonuna kadar düzenli olarak şans bulabileceği bir takıma transfer olmasını önerdiği belirtildi.

Çağlar Söyüncü'yle ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de yer aldığı vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin, milli savunmacıyı 1,5 yıllığında kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi. Fenerbahçe kurmaylarının, Çağlar Söyüncü transferinde yoğun çaba harcamasının beklendiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Vincenzo Montelladan Çağlar Söyüncüye tavsiye Transfer kararı

27 yaşındaki savunmacı, sezon başında imza attığı Atletico Madrid'de 5 maça çıktı. Diego Simeone'nin 74 dakika şans verdiği Çağlar Söyüncü, 1 sarı kart gördü. Milli stoperin sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Çağlar Söyüncü'nün güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Menemen Belediyespor altyapısında futbola başlayan Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Aliağa FK altyapısı, Altınordu, Freiburg ve Leicester City formaları giydi. 27 yaşındaki stoper A Milli Futbol Takımı'nda 55 maça çıktı ve 2 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar