Fenerbahçe Vincenzo Montella'dan Fenerbahçe'ye transfer kıyağı! Eski öğrencisine olumlu referans verdi

Vincenzo Montella'dan Fenerbahçe'ye transfer kıyağı! Eski öğrencisine olumlu referans verdi

25.11.2023 - 10:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin daha önce de gündemine gelen yıldız oyuncunun, sarı-lacivertli takım için İtalyan teknik direktörden fikir aldığı öğrenildi Golcü futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ileri sürüldü.

Vincenzo Montelladan Fenerbahçeye transfer kıyağı Eski öğrencisine olumlu referans verdi

Fenerbahçe için ara transfer dönemi yoğun geçecek. Ezeli rakibi Galatasaray'la kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren sarı-lacivertliler, ocak ayında yapılacak hamleleri belirledi. Yıldız futbolcunun A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Fenerbahçe ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduğu öğrenildi.  

Haberin Devamı

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ ATAĞI 

Becao’nun uzun sürecek olan sakatlığı, Alexander Djiku’nun iyileşmesine rağmen Afrika Kupası'na katılacak ve bazı maçları kaçıracak olması sebebiyle stoper tandemine takviye yapılması kararı alındığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin bu doğrultuda gündemindeki ilk oyuncunun Çağlar Söyüncü olduğu belirtildi. Leicester City'de uzun süre forma giydikten sonra Atletico Madrid'e imza atan ve şu anda istediği şansı bulamayan Çağlar Söyüncü'nün yerli olmasının kontenjan avantajı sağladığı da kaydedildi.

Vincenzo Montelladan Fenerbahçeye transfer kıyağı Eski öğrencisine olumlu referans verdi

MURIEL'DEN MONTELLA'YA TELEFON

Fenerbahçe yönetimi, Michy Batshuayi'nin devre arasında satılması halinde yerine Atalanta'da forma giyen Luis Muriel'i düşünüyor. Kolombiyalı golcünün de gelen teklif sonrasında A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'yı aradığı ve Fenerbahçe hakkında bilgi aldığı ortaya çıktı. İtalyan teknik adamın da Sevilla ve Fiorentina'da birlikte çalıştığı eski öğrencisine olumlu referans verdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Vincenzo Montelladan Fenerbahçeye transfer kıyağı Eski öğrencisine olumlu referans verdi

TEMASLAR BAŞLIYOR

Futbola ülkesinin takımlarından Deport Cali'de başlayan tecrübeli futbolcu, sırasıyla Granada, Lecce, Udinese, Sampdoria, Sevilla, Fiorentina ve son olarak Atalanta formalarını terletti. Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde temsilcilerini İtalya'ya göndererek oyuncu ile temasa geçeceği öğrenildi.

437 MAÇTA 145 GOL, 61 ASİST

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Luis Muriel, kariyerinde 437 müsabakaya çıktı. Tecrübeli futbolcu, bu karşılaşmalarda rakip ağları 145 kez sarstı. Muriel, ayrıca 61 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. Kolombiya Milli Takımı'nda forma giyen Luis Muriel, 29 kez milli formayı terletti. 32 yaşındaki futbolcu, bu müsabakalarda 3 kez gol sevinci yaşadı. Muriel, 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası verirken, 1 kez de sarı kart gördü. Muriel, Kolombiya'nın Dünya Kupası Elemeleri maçlarında şuana kadar hiç görev alamadı.

Vincenzo Montelladan Fenerbahçeye transfer kıyağı Eski öğrencisine olumlu referans verdi

 

 

Yazarlar