Adana Demirspor Vincenzo Montella'ya Süper Lig devinden teklif! İtalyanlar duyurdu

Vincenzo Montella'ya Süper Lig devinden teklif! İtalyanlar duyurdu

02.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sezon sonunda Adana Demirspor ile sözleşmesi bitecek olan Vincenzo Montella için Süper Lig devi devreye girdi.

Vincenzo Montellaya Süper Lig devinden teklif İtalyanlar duyurdu

Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken teknik direktör Vincenzo Montella için İtalyan basını flaş bir iddiada bulundu. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli teknik patrona Süper Lig devi talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

YENİLGİSİZLİK REKORUNU EGALE ETTİ

Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Kasımpaşa maçını 5-0 kazanan Vincenzo Montella yönetimindeki Adana Demirspor, Opta'nın verilerine göre sahasındaki yenilgisizlik rekorunu egale etti. Mavi-lacivertliler, Süper Lig'de sahasındaki son 15 maçını kaybetmedi. Adana Demirspor, bir önceki serisini 1976-77 sezonunda kırmıştı.

Vincenzo Montellaya Süper Lig devinden teklif İtalyanlar duyurdu

"MONTELLA İLE SEZON SONU KONUŞACAĞIZ"

Teknik direktör Montella’nın gelecek sezonki durumu hakkında konuşan Sancak, “İsteyen istediği yere gidebilir. Almak isteyen de alır. Netice itibarıyla kimseyi zorla bir yerde tutacak değiliz ama ligin bitmesini bekliyoruz, oturup konuşacağız. Kendisi de kalmak isterse biz arzu ediyoruz. Kalırsa iyi olur, 2 senedir beraberiz. Giderse yurt dışına gider. Ailesini çok özlüyor. Çocukları orada, buraya getiremiyor. Varsa öyle bir problemi var, onun haricinde olur mu olmaz mı vallahi keyfi bilir yani. Kimseye bir şey diyemem. Biz kalmasından yanayız ama gitmek isterse de zorla tutacak halimiz de yok” dedi.

Haberin Devamı

MONTELLA'DAN AÇIKLAMA

Vincenzo Montella, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikle geleceği ve Adana Demirspor'da kalıp kalmayacağına yönelik soru karşısında, "Evlilikler iki taraflı olur. Ben tabii ki Adana Demirspor'da kalmayı düşünürüm, neden düşünmeyeyim. Lig bitince düşüneceğiz bunu. Başkanla oturup konuştuğumuzda bakacağız beraber." cevabını vermişti.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

2021 yılında Adana Demirspor ile sözleşme imzalayan Vincenzo Montella, göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. İtalyan teknik adamın Adana temsilcisi ile 30 Haziran 2023'te sözleşmesi sona eriyor. Tecrübeli çalıştırıcının ismi şimdiden birçok kulüp ile anılıyor.

Vincenzo Montellaya Süper Lig devinden teklif İtalyanlar duyurdu

ADANA DEMİRSPOR DEVAM ETMEK İSTİYOR

Sport Italia'da yer alan habere göre; Adana Demirspor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 48 yaşındaki teknik adamla yola devam etmek istiyor.

Bunun yanında Akdeniz ekibinin başkanı Murat Sancak'ın, Montella'yı tutmak istediği ve yüksek bir teklif yapacağı belirtildi.

Öte yandan Montella'nın cevabının henüz net olmadığı ve İtalyan teknik adamın diğer teklifleri de değerlendirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN ADAYLARINDAN BİRİ

Haberin detayında Montella'nın, Jorge Jesus ile yola devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan Fenerbahçe'nin adaylarından biri olduğu öne sürüldü. İtalyan çalıştırıcının sarı-lacivertlilerin teknik adam listesinde öne çıkan bir aday olduğu belirtildi. Fenerbahçe, Vincenzo Montella'ya ilk teklifi yaptığı kayda geçti.

JESUS'UN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Fenerbahçe'de en çok merak edilen konuların başında Jorge Jesus ile yola devam edilip edilmeyeceği geliyor. Portekizli teknik adamın sarı-lacivertli takım ile sezon sonu sözleşmesi sona eriyor. Fenerbahçeli kurmaylar Jesus için henüz masaya oturmuş değil.

Vincenzo Montellaya Süper Lig devinden teklif İtalyanlar duyurdu