Fenerbahçe Vitor Pereira, Fenerbahçe'den eski öğrencisini istiyor! İşte istenen bonservis

Vitor Pereira, Fenerbahçe'den eski öğrencisini istiyor! İşte istenen bonservis

18.12.2022 - 12:26 | Son Güncellenme:

Olaylı bir şekilde Corintihans'tan ayrılmasının ardından Flamengo'nun başına geçen Vitor Pereira, transferde gözünü Fenerbahçe'ye çevirmiş durumda. Portekizli çalıştırıcının eski öğrencisini transfer etmek istediği iddia edildi. İşte detaylar...

Vitor Pereira, Fenerbahçeden eski öğrencisini istiyor İşte istenen bonservis

İsmi başka takımlarla anılan Fenerbahçe 'nin yıldız oyuncusu için eski hocası Vitor Pereira, devreye girdi. Daha önce Jorge Jesus'un da görev yaptığı Flamengo'nun başına geçen Vitor Pereira, Sarı-Lacivertlilerden eski öğrencisini transfer etmek istiyor.

Haberin Devamı

İMZAYI ATTI

Geçen sezonun başında Fenerbahçe'nin başına geçen ancak performansı beklentilerin altında kalması üzerine yolların ayrıldığı Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira, devre arasında Brezilya Serie A ekiplerinden Corinthians'ın başına geçmişti.

Geçtiğimiz Kasım ayında Corinthians'taki görevinden ayrılan Portekizli teknik adam, 2023 yılı için Flamengo ile anlaşmaya vardı.

FLAMENGO'YA KAYBETMİŞTİ

Corintihans'ın başında 63 maça çıkan Vitor Pereira 1,63'lük puan ortalaması yakaladı. 57 yaşındaki teknik adam Corintihans'a Brezilya Kupası'nda final oynattı. Finali de penaltılar sonucu Flamengo'ya kaybetmişti.

PEREİRA'YA ŞOK TEPKİ

Flamengo ile bir yıllık sözleşme imzalayan Vitor Pereira'ya eski kulübü Corinthians'tan tepki geldi. Corinthians Başkanı Duilio Monteiro, Pereira için açıklamasında, "Hangi eğitimi aldığını, hangi karaktere sahip olduğunu bilmiyorum. Vitor yalan söyledi, kandırıldım. Taraftarların hayal kırıklığı için üzgünüm. Kalması için her türlü çabayı gösterdik, ona daha iyi bir sözleşme teklif ettik. 2022'de istediği transferi yaptık" diye konuştu.

Haberin Devamı

TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Flamengo kulübü ile yeni bir başlangıç yapan Vitor Pereira, kadrosunu güçlendirmek içişn çalışmalara başladı. İddialara göre Portekizli çalıştırcı rotasını Fenerbahçe'ye çevirdi.

ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde ABD'den Diego Rossi'yi getiren Vitor Pereira, eski oyuncusunu Flamengo'ya transfer etmek istiyor. Kanarya'nın ise en az 10 milyon Euro'luk bir bonservis geliri beklediği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'deki ikinci dönemini yaşayan Vitor Pereira, pek çok önemli transferin altına imza atmıştı. Portekizli çalıştırıcının, takıma kazandırdığı en flaş isimlerden biri ise Diego Rossi oldu.

Vitor Pereira, Fenerbahçeden eski öğrencisini istiyor İşte istenen bonservis

TALİPLERİ FAZLA

Şu anda Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'yu çalıştıran 54 yaşındaki teknik adamın transfer listesinde ilk sırada Rossi var. Brezilya basınından br.bolavip.com'ın yaptığı habere göre iki taraf arasındaki tek sorunun bonservis olduğu iddia edildi. Ayrıca Uruguaylı oyuncu için tek adayın Flamengo olmadığı belirtildi. Haberde, daha önce İtalya Serie A takımlarından Torino'nun, 7 milyon Euro'luk bir teklif yapıldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN TALEBİ 10 MİLYON EURO

24 yaşındaki kanat oyuncusu için Fenerbahçe Yönetimi'nin en az 10 milyon Euro talep ettiği belirtildi. Ancak Pereira'nın, tüm şartların zorlanıp, Rossi'nin takımına kazandırılması için özel olarak uğraş verdiği bildirildi.