Beşiktaş Vladimir Ponomarev'den Beşiktaş cevabı! 'CSKA onu satmalı'

Vladimir Ponomarev'den Beşiktaş cevabı! 'CSKA onu satmalı'

24.06.2023 - 18:45 | Son Güncellenme:

CSKA Moskova'nın eski futbolcularından Vladimir Ponomarev, Süper Lig devi Beşiktaş ile anılan Bakhtiyor Zaynutdinov'la ilgili konuştu.

Vladimir Ponomarevden Beşiktaş cevabı CSKA onu satmalı

Beşiktaş ile anılan Bakhtiyor Zaynutdinov için dikkat çeken bir açıklama geldi. Rusya temsilcisi CSKA Moskova'nın eski futbolcularından Vladimir Ponomarev, Beşiktaş'la ilgili gelen soruyu cevapladı.

Haberin Devamı

Bakhtiyor Zaynutdinov'un çok yönlü bir futbolcu olmasına dair konuşan Vladimir Ponomarev, "Zainutdinov artık hangi pozisyonda oynarsa oynasın sahada üzerine düşen görevleri yerine getiriyor. Bir futbolcunun kendisi için rahatsız edici bir pozisyonda böyle oynaması bir şey, ama her yerde böyle oynaması harika bir şey" dedi.

CSKA Moskova'nın Bakhtiyor Zaynutdinov'u satması gerektiğini belirten Vladimir Ponomarev, "Bence CSKA onu satmalı, bu doğru olur. 'Beşiktaş' satın almak istiyor mu? Taraflar anlaşabilirse oraya gitmesine izin verin. Ve CSKA, Bakhtiyor'un yerini alacak kaliteli bir oyuncu aramalı" diye konuştu.

Bakhtiyor Zaynutdinov'un CSKA Moskova ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 25 yaşındaki on numara geride kalan sezonda CSKA Moskova formasını 27 maçta giydi. Bakhtiyor Zaynutdinov bu müsabakalarda 1 gol ile 3 asist üretti.

Haberin Devamı