Beşiktaş Vodafone Arena daveti

Vodafone Arena daveti

13.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Orman, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın akşam Kayserispor’u konuk edecekleri maça hangi kulübü tutarsa tutsun bütün futbol severleri davet etti, elde edilecek tüm gelirin şehit ailelerine bağışlanacağını bildirdi.

Vodafone Arena daveti

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Başkan Fikret Orman ve yöneticiler, Vodafone Arena yakınında gerçekleşen terör saldırısında şehit düşenleri andı. Siyah-beyazlılar hain saldırının olduğu yeni adıyla Şehitler Tepesi’ne gelerek şehitlerin anısına çelenk ve karanfil bıraktı.

Menfur saldırıyı lanetlemek için bir araya geldiklerini dile getiren Fikret Orman, “Bursaspor maçının akabinde Vodafone Arena’dan ayrılışları sırasında fedakar polislerimize yönelik alçakça düzenlenen terör saldırısını tüm camiam adına lanetliyorum. Fedakar güvenlik güçlerine yönelik elim terör saldırısının üzüntüsünü çok derinden hissediyoruz. Güvenlik şube müdürü, aynı zamanda kongre üyemiz Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu’yu kaybetmekten büyük üzüntü duymaktayız. Acımız çok taze. Herkesin şunu bilmesini isteriz ki bu ülkenin kuruluşunda, Çanakkale’den Sarıkamış’a, Sakarya’dan Dumlupınar’a birçok sporcusunu şehit vermiş bu camia, ite köpeğe prim vermeyecektir” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fikret Orman, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Kayserispor ile Vodafone Arena’da yapacakları maça hangi takımı tutarsa tutsun bütün taraftarları beklediklerini de bildirdi. Başkan Orman, “Tüm spor severleri takım ayrımı yapmadan maçımıza bekliyoruz. Tüm yöneticiler, ailelerimizi alıp maça geleceğiz. O gün için kombine biletlerini kaldırıyoruz. Herkes parasıyla gelecek ve oluşacak bütçeyi de şehit ailelerine bağışlayacağız. Allah ölenlerin ailelerine sabır versin. Ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” ifadelerini kullandı.