Voleybol Voleybol Milli Takımları ana sponsoru Trendyol oldu

Voleybol Milli Takımları ana sponsoru Trendyol oldu

27.05.2022 - 17:21 | Son Güncellenme:

E-ticaret platformu Trendyol, Voleybol Milli Takımları ana sponsoru oldu.

Voleybol Milli Takımları ana sponsoru Trendyol oldu

 

Futbol Milli Takımları ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin de (TMOK) resmi sponsoru olan Trendyol, Voleybol Milli Takımlarının ana sponsoru oldu. Bugün düzenlenen basın toplantısında Trendyol Grup Başkanı Çağlayan Çetin ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

Haberin Devamı

Yeni sponsorluk anlaşması ile ile güç kazandıklarını belirten Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ “Bu işbirliği ile Trendyol bize ‘sadece bugünün sponsoru değil, geleceğin sponsoru’ olarak sabırla ilerleyeceğiniz her yolda sizinle birlikteyiz’ dedi, bu değerli katkıları bizim için çok kıymetli” dedi.
İmza töreninde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin ise, şirketin ülke sporuna verdiği desteğin farklı alanlarda devam ettiğini belirtirken “Trendyol olarak, 30 milyonu aşkın müşterimiz ve 260 binden fazla satıcımızla birlikte, bayrağımızı her zaman gururla dalgalandıran milli değerimiz Voleybol Milli Takımlarımızın başarı yolculuğuna katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Toplantıda söz alan A Milli Kadın Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar, “İyi bir Trendyol kullanıcısı olarak bu birlikteliğin beni ayrıca mutlu ettiğini söylemeliyim. Biz çok farklı bir federasyonuz, aile gibiyiz. Trendyol ile bugünden itibaren ailemiz daha da büyüyor. Bu birlikteliğin bize uğurlu gelmesini diliyorum. Gençlere yönelik desteği çok değerli buluyorum. Bu yıl Filenin Sultanları olarak geçen senenin daha önüne geçmek için mücadelemizi vereceğiz” şeklinde konuştu.

A Milli Erkek Takım Kaptanı Arslan Ekşi ise, federasyonun desteğini hissetmenin başarılarda büyük etkisi olduğunu vurgulayarak, “Trendyol'a en başarılı Spor dalı olan voleybola güvenleri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bu birlikteliğin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Yazarlar