Voleybol Voleybola dev destek!

Voleybola dev destek!

24.09.2020 - 10:55 | Son Güncellenme:

Yoğun yaşam temposundan dolayı geri plana atılmasın, herkesin yaşamında yer edinsin diye 2018 yılından bu yana a desteğini sürdüren Supradyn Energy, Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığı iş birliği ile voleybolun yaşam enerjisi sponsoru oldu.

Voleybola dev destek

İş birliği, TVF Burhan Felek Voleybol Salonu'nda düzenlenen imza töreniyle duyuruldu. Törene, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü Taygun Günay, Galatasaray HDI Sigorta oyuncusu Çağla Salih, Sistem9 Yeşilyurt oyuncusu Derya Cebecioğlu ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Haberin Devamı

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, sponsorluklarına bir yenisini daha eklediklerini belirterek, Türk voleyboluna katkılarından dolayı Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürü Taygun Günay'a ve Supradyn Energy'ye teşekkür etti. Taygun Günay ise "Profesyonel, amatör, engelli ve daha birçok alandaki dallarında sporcunun her zaman destekçisiyiz. Ülkemizin Milli Takımı'na göstereceğimiz destek bizim için ayrı bir gurur kaynağı" ifadelerini kullandı.

Yazarlar