Karagümrükspor Volkan Demirel: Bir 45 dakika daha olsa gol yemezdik

Volkan Demirel: Bir 45 dakika daha olsa gol yemezdik

22.12.2021 - 22:53 | Son Güncellenme:

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, 1-1 biten Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada "5-6 gün oldu, demek ki taktik, teknik, 3'lü, 4'lü, 5'li, uzun süre çalışmışsın, çalışmamışsın... Bir önemi yok. Önemli olan hissettmek, paylaşmak. Ben ne kadar istediğimi anlattım. Belki 45 dakika daha olsa, gol yemezdik" dedi.

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, 9 kişi kaldıkları maçta Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Volkan Demirel, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Penaltı, kırmızı, Caner... Arkadaşlarıma sordum, penaltıdaki kırmızının doğru olduğunu söylediler. Caner ile konuştum, 'Dokunmadım, bir şey demedim' dedi. Devre arasında hakeme sordum, cevap veremedi. Caner'in kırmızıya anlam veremedim. Hakemlere saygı duyuyorum. Onlar hakkında konuşmayacağım. Tecrübe oldu. Yaşanması gerekiyormuş, yaşandı ve bitti." dedi.

"BİR 45 DAHA OLSA GOL YEMEZDİK"

Maçı değerlendiren Demirel, "5-6 gün oldu, demek ki taktik, teknik, 3'lü, 4'lü, 5'li, uzun süre çalışmışsın, çalışmamışsın... Bir önemi yok. Önemli olan hissetmek, paylaşmak. Ben ne kadar istediğimi anlattım. Belki 45 dakika daha olsa, gol yemezdik." dedi.

"BAZI ŞEYLERİN ÖRNEĞİNİ GÖSTERDİM"

Haberin Devamı

Genç teknik adam, "Ben bazı şeylerin örneğini gösterdim diye düşünüyorum. Takım olarak gösterdik. Savunma nasıl olur gösterdik. Güzel tecrübe oldu. Takım arkadaşlarım... Onların hocaları değilim, arkadaşlarıyım, hiçbir zaman da olmayacağım. Türkiye'ye takım olma yolunda gösteride bulunduk" açıklamasını yaptı.

"BU İŞİ DOĞRU YAPACAĞIM"

Demirel basın toplantısında ise şöyle konuştu: "Çok yoğun bir sürecin içine girdim. Uyumamam şu yüzden. Bu yorgunluk kafama takılan bir şeyden değil, çok istediğimden dolayı uyuyamadım. Bu işi doğru yapacağım. Ne gördüysem bunların iyisini yapıp, kötüsünü yapmayacağım diye söz verdim. Yatarken kalkarken aklıma bir şey geliyor. Hatalarım yanlışlarım olacak ama kendimi iyi ifade edebildiğimi düşünüyorum oyunculara. Onları sıkmamaya çalışıyorum. Görüntü olarak ne Göztepe ne Fenerbahçe ile alakalı bir şey göstermedim. O yüzden gerçekten teknik direktörlük bakışına değişiklik getireceğim, kendime görev edindim bunu. Futbolcuyla bir ilişkisi olan, onu dinleyen anlayan, ona göre hareket etmeye çalışan bir teknik adam olmaya çalışıyorum. Başarırım başaramam onu göreceğiz. Burada yaşadığım tecrübe ilk maçındaki galibiyet önemli. Takımdaki olanlar gerçekten çok iyi. Bu takımla beraber ilk öncelikli hedef Avrupa Ligi’ne katılabilmek, ondan sonraki hedeflerimiz de bu takım daha üst sıralarda olması gerekiyor. Sözümde durmak için elimden geleni yapacağım. Futbolcuya 3-5-2 gibi takılıp sadece rakibe analiz yaparak başka bir şey yapacağız. Her maçın senaryosu bizde farklı.

Haberin Devamı

"DOĞRU YER DOĞRU ZAMANDAYIM"

Beni Volkan Demirel yapan yer Fenerbahçe’dir. Bazı hedeflerimin olduğunu söyledim, kendi kanatlarımla uçmak istediğimi söyledim. Bu hedeflerime inşallah ulaşacağım. Doğru yer doğru zamandayım. Çok mutluyum. Çok güzel bir başkan çok güzel bir kulüple beraberim. Güzel başlangıç yaptık. Bugün de kazanmak isterdik, kazanamadık. Futbolun içinden gelen, son dönemde yakın zamanda futbolu bırakmış şans verilen oyuncular bence başarıya ulaşacak. Yakın zamandaki ortamı içinden geldiği kadar bildiklerimi aktaracağım. İyi şeyleri yapmaya çalışacağım elimden geldiği kadar."