Hatayspor Volkan Demirel'e şok! TFF'den yasak geldi

Volkan Demirel'e şok! TFF'den yasak geldi

12.01.2023 - 12:17 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer dönemi bugün resmen başladı. Kulüplerin Harcama Limitleri açıklanırken Volkan Demirel'in yönetimindeki Atakaş Hatayspor'a TFF'den kötü haber geldi.

Volkan Demirele şok TFFden yasak geldi

Süper Lig'de Teknik Direktör Volkan Demirel'in yönetimindeki Atakaş Hatayspor'a TFF'den kötü haber geldi.

Haberin Devamı

HATASPOR VOLKAN DEMİREL İLE HAYAT BULDU
Sezona kâbus gibi bir başlangıç yapan, ilk altı maçında sadece 1 puan alan Hatayspor, Volkan Demirel göreve geldikten sonra ise 7 maçta 13 puanı hanesine yazdırdı. Hatayspor, bu periyotta ligde en fazla puan toplayan 2. takım oldu. Bu sonuçlar Hatayspor’un taraftarını sevindirdi.

Öte yandan Hatayspor son 5 karşılaşmada 1 yenilgi 3 beraberlik ve 1 galibiyet ile 6 puan topladı.

DEMİREL GALATASARAY KARŞISINDA 3 PUAN İSTİYOR
Yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Hatayspor, bugün yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Osman Çalgın Tesisleri’nde, teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde son antrenmanını gerçekleştiren bordo-beyazlı takım, bugün akşam saatlerinde havayoluyla İstanbul’a hareket edecek.

Haberin Devamı

Maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Her maç olduğu gibi kazanmamız gereken, puan almamız gereken bir maç. Çünkü hem konumumuz durumu, hem de alt sıralardan kurtulma isteğimiz gereği kazanmak istiyoruz. Her maçtan önce burada konuşuyorum, kazanacağız, kazanacağız diyorum ama son 3-4 maçtır bunu gerçekleştiremedik. Belki pozisyon olarak, önemli pozisyonlarımız var ama gol noktalarında yakaladığımız pozisyonları atamıyoruz. Atsak belki çok farklı olacak. Ama bu maç inşallah yakaladığımız pozisyonları atarak, rakibimizin güçlü olduğunu, lider olduğunu, pozisyonunun ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Ama onların konumu değil, bizim daha çok puana ihtiyacımız olduğu ve kazanmamız gereken bir maç olduğu için çok iyi hazırlanıyoruz” dedi.

HARCAMA LİMİTLERİ AÇIKLANDI
Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerini ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak belirledi. Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerini ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak belirledi.

Atakaş Hatayspor'un harcama limiti 180 milyon 937 bin lira olurken yüzde 40 sapma payı 253 milyon 311 bin lira oldu.

Haberin Devamı

Volkan Demirele şok TFFden yasak geldi

TRANSFER YASAĞI GELDİ
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; TFF, Hatayspor’a bir dönem transfer yasağı getirdi. TFF, 1.5 milyon lira oyuncu ödemesini zamanında yapmadığı için Akdeniz ekibinin transfer tahtasının kapatıldığı belirtildi.

Hatayspor, Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

VOLKAN DEMİREL 'YERLİ HAALAND' DEMİŞTİ
Volkan Demirel'in şans verdiği 20 yaşındaki Bertuğ Yıldırım Hatayspor'daki performansıyla dikkat çekiyor.

Bertuğ Yıldırım için teknik direktör Volkan Demirel verdiği röportajda, "Bertuğ Özgür Yıldırım'ın acayip bir fizik kalitesi, acayip bir bitiriciliği, acayip bir enerjisi, bitmek bilmeyen gücü var. Bence Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük santrfor olacak. Haaland, Ibrahimoviç... Bu seviyelerin oyuncusu olabilir." ifadelerini kullanmıştı.

"Bu seviyelerin oyuncusu olabilecek bir oyuncudan bahsediyorum. Eğer dediklerimizi yaparsa... Biz yolu göstereceğiz. Bertuğ da yürürse eğer o da Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacaktır."

Haberin Devamı

OYUNA GİRDİ 3 DAKİKA SONRA ATTI
Giresun karşısında uzun süredir 0-0 giden mücadelede Teknik Direktör Volkan Demirel oyuna müdahalede bulundu. 72. dakikada sahaya giren Bertuğ sahneye çıkan isim oldu.

Volkan Demirele şok TFFden yasak geldi

BERTUĞ'DAN HAALAND GOLÜ
Hakan Keleş'in sağ taraftan yapılan ortaya Bertuğ Yıldırım estetik bir dokunuşla kalecinin üzerinden ağlara gönderdi. 20 yaşındaki genç futbolcunun attığı gol Haaland'ın ikonik golüne benzetildi.

4 GOL KATKI
Süper Lig'de 12 maçta toplam 478 dakika forma giyen Bertuğ, 3 gol 1 asist üretti. Oynadığı süreye göre Bertuğ'un gol yüzdesi dikkat çekti.

ÖMER ERDOĞAN'IN YARDIMCISI KEŞFETTİ
Bertuğ Yıldırım 2013 yılında Sarıyer alt yapısında futbola başladı. Yıldız adayını keşfeden isim Ömer Erdoğan'ın yardımcılığını yapan Özhan Pulat. Pulat genç oyuncuyu 2018 yılında U17 Türkiye Şampiyonası'nda keşfetti. Dönemin teknik direktöre Ömer Erdoğan yardımcısı Özhan Pulat'ın önerisiyle golcü futbolcuyu Hatayspor'a transfer etti. 20 yaşındaki golcüye Süper Lig'de ilk şansı da yine Ömer Erdoğan geçen sezon vermişti.

Haberin Devamı

İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜK DENEYİMİ KARAGÜMRÜK'TE
Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Erol Bulut, Tahir Karapınar ve Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapan Volkan Demirel, ilk teknik direktörlük deneyimini ise Fatih Karagümrük'te yaşadı. Karagümrük'te Farioli'nin görevden alınmasının ardından 17 Aralık 2021'de Kırmızı-Siyahlıların başına geçen Volkan Demirel, 24 karşılaşmada 1.71'lik puan ortalaması tutturarak başarılı bir performans sergiledi.

Fatih Karagümrük'ün başında Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 25 maça çıkan Volkan Demirel bu süreçte 12 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti.