Futbol Volkan Demirel'in cezası kesinleşti

Volkan Demirel'in cezası kesinleşti

10.02.2015 - 09:41 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Trabzonspor maçında soyunma odasına giderken söylediği sözler yüzünden PDFK'ya sevk edilen Volkan Demirel'in cezası belli oldu.

Volkan Demirelin cezası kesinleşti

Şükrü Saracoğlu'nda oynanan ve golsüz berabere biten F.Bahçe- Trabzon maçı sonrasında soyunma odası koridorlarında küfür ettiği belirtilen Volkan için kötü haber geldi. Maç sonu, "İki tane o.. ç..'nun telefonundan etkilenip maç yönetiyorsunuz, penaltımızı vermiyorsunuz" dediği iddiasıyla temsilci raporuyla Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na 'tedbirli' sevk edilen Volkan'a 41. maddeden (Kişilik haklarına saldırı, HAKARET, tehdit ve tükürme) işlem yapılacak. Bu hareketin karşığılı da maddede "2 ila 5 maç" olarak gösteriliyor. Volkan kupadaki Rize ve ligdeki Gaziantep maçlarında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Ceza 5 maça da çıkabilir

Haftalık sevk işlemlerini her salı sabahı yapan Futbol Federasyonu, sarı-lacivertli ekibin yarın Ç.Rizespor ile kupa maçının olması ve 48 saatlik savunma sürelerinden dolayı sevk tebligatını dün akşam sarı-lacivertli kulübe iletti. Bu tebligata göre F.Bahçe'nin 48 saatlik savunma süresi başladı. Volkan ile ilk haberlerde eylemin 36. maddeye göre değerlendireceği 1 ila 3 maç arası ceza alacağı belirtildi. Ancak Volkan'ın sözleri "Centilmenliğe aykırı sözler"den çıkarılıp, "Hakaret" içeren 41. maddele göre değerlendirilecek. PFDK, F.Bahçe ve Volkan'ın savunmasına göre cezayı 2 maçta da bırakabilir, 5 maça da çıkarabilir.

Yazarlar