Hatayspor Volkan Demirel'in 'Haaland' dediği Bertuğ Yıldırım'ın transfer hedefi belli oldu!

Volkan Demirel'in 'Haaland' dediği Bertuğ Yıldırım'ın transfer hedefi belli oldu!

06.01.2023 - 18:52 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da forma giyen genç santrfor Bertuğ Yıldırım'ın transfer hedefi belli oldu. Fenerbahçe'nin transfer hedefleri arasında yer aldığı bilinen Bertuğ Yıldırım'ın geleceğine ilişkin son kararını verdiği öğrenildi.

Volkan Demirelin Haaland dediği Bertuğ Yıldırımın transfer hedefi belli oldu

Volkan Demirel yönetimindeki Atakaş Hatayspor'un genç santrforu Bertuğ Özgür Yıldırım konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Transfer dönemi öncesinde adı Fenerbahçe ile anılan genç yıldızın geleceği hakkında kararını verdiği öne sürüldü. Bertuğ Özgür Yıldırım'ın bu kararı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Bertuğ Özgür Yıldırım hakkında ilk övgü Volkan Demirel'den geldi. Atakaş Hatayspor'un genç çalıştırıcısı, Bertuğ Özgür Yıldırım hakkında verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullandı: "Bertuğ Özgür Yıldırım'ın acayip bir fizik kalitesi, acayip bir bitiriciliği, acayip bir enerjisi, bitmek bilmeyen gücü var. Bence Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük santrfor olacak. Haaland, Ibrahimoviç... Bu seviyelerin oyuncusu olabilir."

Volkan Demirelin Haaland dediği Bertuğ Yıldırımın transfer hedefi belli oldu

Bertuğ Özgür Yıldırım'ın gelişiminde antrenörlerinin büyük bir etkisi olacağının altını çizen Volkan Demirel, "Bu seviyelerin oyuncusu olabilecek bir oyuncudan bahsediyorum. Eğer dediklerimizi yaparsa... Biz yolu göstereceğiz. Bertuğ da yürürse eğer o da Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

ÖZHAN PALUT KEŞFETTİ

Bertuğ Özgür Yıldırım'ı ilk keşfeden isim Ömer Erdoğan'ın yardımcısı Özhan Palut oldu. Sarıyer altyapısında futbola başlayan genç yetenek, 2018 yılında U17 Türkiye Şampiyonası'nda Özhan Palut'un dikkatini çekmeyi başardı. Özhan Palut'un önerisi sonrası Hatayspor, Bertuğ Özgür Yıldırım'ı bonservisiyle birlikte kadrosuna dahil etti.

Volkan Demirelin Haaland dediği Bertuğ Yıldırımın transfer hedefi belli oldu

20 yaşındaki santrfor bu sezon Atakaş Hatayspor formasını 12 müsabakada giydi. Bertuğ Özgür Yıldırım bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Genç yetenek takım arkadaşlarına da 1 gol pası verdi. Bertuğ Özgür Yıldırım'ın güncel piyasa değeri 700 bin euro olarak gösteriliyor. 20 yaşındaki oyuncunun Atakaş Hatayspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

TRANSFER HEDEFİ AVRUPA

Genç yetenek hakkında ortaya atılan Fenerbahçe iddiaları sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Takvim'in haberine göre; Bertuğ Özgür Yıldırım'ın kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği öğrenildi. Avrupa'dan kulüplerin Bertuğ Özgür Yıldırım'a ilgi gösterdiği ancak şu ana kadar Atakaş Hatayspor'a herhangi bir transfer teklifinin gelmediği kaydedildi. Bertuğ Özgür Yıldırım santrfor mevkisinin dışında sağ açık ve sol açık pozisyonlarında da forma giyebiliyor.