Galatasaray Volkan Demirel'in prensi Galatasaray'a! Transferde sürpriz gelişme

Volkan Demirel'in prensi Galatasaray'a! Transferde sürpriz gelişme

02.01.2023 - 13:02 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer dönemi 12 Ocak'ta açılacak. Galatasaray yerli ve yabancı tüm alternatiflerle görüşmelere hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Hatayspor formasıyla adından söz ettiren yıldız ismi de gündemine aldı.

Volkan Demirelin prensi Galatasaraya Transferde sürpriz gelişme

Galatasaray, 12 Ocak'ta başlayacak transfer dönemi öncesinde yerli ve yabancı tüm alternatifleri değerlendiriyor. Sarı-kırmızılılar, savunmaya ve forvet hattına transfer yapmayı düşünüyor. Galatasaray, Hatayspor'da adından söz ettiren yıldız ismi de gündemine aldı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

DERBİDE ICARDI PLANI

Dünya Kupası için verilen arada antrenmanda sakatlanan 29 yaşındaki futbolcunun ilk planda Ankaragücü maçıyla beraber sahalara dönmesi planlanıyordu. Ancak Teknik Direktör Okan Buruk ve sağlık ekibinin şimdilik bundan vazgeçtiği öğrenildi.

Icardi’nin henüz takımla beraber antrenmanlara başlamaması ve Ankaragücü maçına da kısa bir süre kalmasından dolayı risk alınmayacağı belirtildi. Bu noktada tek hedefin Icardi’nin sorunsuz şekilde Kadıköy’deki maça çıkması olduğu bildirildi. Yıldız futbolcunun da derbi maçta sahadaki yerini almak için çok istekli olduğu vurgulandı. Icardi henüz takımla beraber antrenmanlara başlamadı.

Volkan Demirelin prensi Galatasaraya Transferde sürpriz gelişme

EMRE TAŞDEMİR ŞOKU

Galatasaray'da Emre Taşdemir, yapılan son antrenmanda sakatlandı. Trt Spor'un haberine göre; 27 yaşındaki futbolcu, Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarında forma giyemeyecek. 

Haberin Devamı

Ayrıca Fenerbahçe deplasmanı öncesi Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu sarı kart sınırında bulunuyor. İki ismin Fenerbahçe derbisinde oynamama tehlikesi bulunuyor.

Volkan Demirelin prensi Galatasaraya Transferde sürpriz gelişme

RASHICA VE DENİZ UNDAV İÇİN TEKLİF HAZIRLIĞI

Devre arası transfer döneminde de sezon başında olduğu gibi hareketli günler geçirmeye hazırlanan Galatasaray, Brighton'dan Deniz Undav için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Rashica'nın tapusunun alınması konusunda da Norwich'e 8 milyon Euro teklif edilecek.

Bu sezon Süper Lig 'de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Galatasaray, devre arasında kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda hamlelerini teker teker yapmaya hazırlanıyor. Süper Lig'de ara transfer ve tescil dönemi 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.

Cim Bom, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Brighton'da oynayan Deniz Undav'ı bu dönemde mutlaka kadrosuna katmak istiyor. İngiliz ekibiyle yapılan görüşmeler son derece olumlu ilerliyor. Ada temsilcisiyle kontratı 2026'da bitecek olan Deniz'i Aslan, satın alma opsiyonuyla kiralayacak. 26 yaşındaki forvetin sezon sonuna kadar kiralık forma giyeceği ve daha sonra da 5 milyon Euro'ya bonservisinin alınacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Volkan Demirelin prensi Galatasaraya Transferde sürpriz gelişme

SEFEROVIC, PORTEKİZ'E DÖNEBİLİR

Gol yollarında inişli çıkışlı bir performans sergileyen Galatasaray'da özellikle Haris Seferovic'in göstermiş olduğu performans geçer not alamadı. Sezon başında büyük umutlarla Benfica'dan kiralanan İsviçreli golcünün devre arasında yeniden Portekiz ekibine dönmesi gündemde. Seferovic'le yolların ayrılması durumunda teknik heyet, Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis'i forma rekabetinde zorlayacak bir ismin alınmasını istedi. Bu yönde çalışmaların devam ettiği biliniyor.

Sezon sonu için işini şansa bırakmak istemeyen ve devre arasında şampiyonluk hamleleri yapmayı planlayan Aslan'da; Memphis Depay ve Moussa Dembele gibi yıldızlar gündeme gelirken, çok sürpriz isimlerin de transfer adayı olduğu belirtiliyor. Kadrosunda Patrick van Aanholt, Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş gibi üç sol bek bulunduran Galatasaray'da savunmanın solu için de çalışmaların başladığı öğrenildi.

Volkan Demirelin prensi Galatasaraya Transferde sürpriz gelişme

GALATASARAY'DAN YERLİ HAREKATI

Haberin Devamı

Kazımcan Karataş'ın sakatlanmasının ardından formayı Patrick Van Aanholt giymeye başladı. Ancak Hollandalı futbolcu beklentileri karşılayamıyor ve yaptığı hatalarla takımı zor duruma sokuyor. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılılar tanıdık bir ismi gündemine aldı: Aziz Behich...

Yabancı sınırı nedeniyle listenin üst sırasında ismi yazan Avustrayalı futbolcunun Türk pasaportu da bulunuyor. Daha önce ülkemizde Bursaspor, Başakşehir, Kayseri ve Giresun'da forma giyen, Süper Lig'i yakından tanıyan 32 yaşındaki futbolcunun tecrübesinin de takıma şampiyonluk yolunda katkı verebileceği düşünülerek yönetim ile teknik heyet Aziz Behich ismi üzerinde durmaya başladı.

Sezon başında Dundee United'a transfer olan deneyimli sol bekin yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak bakabileceği gelen haberler arasında. İskoç ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aziz Behich bu sezon 17 maçta süre buldu ve Dundee'ye 2 gol, 3 asistlik bir katkıda bulundu.

Volkan Demirelin prensi Galatasaraya Transferde sürpriz gelişme

RIDVAN YILMAZ İÇİN DE YOKLAMA YAPILDI

Diğer sol bek Emre Taşdemir'in de istikrarlı bir görüntü çizememesi nedeniyle bu bölgeye takviye yapmak isteyen Galatasaray, bir süredir Rangers'ta forma giyen eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'ı istiyor. Genç futbolcu sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak durumda.

Haberin Devamı

Volkan Demirelin prensi Galatasaraya Transferde sürpriz gelişme

MUSLERA'NIN ARKASINA BİLAL BAYAZIT

Muslera'nın ilerleyen yaşı nedeniyle gelecekte kaleyi güvenilir birine emanet etmek isteyen Galatasaray, sezonun en çok kurtarış yapan eldivenlerden Bilal Bayazıt'ı gündemine aldı. 1.85 boyundaki 23 yaşındaki file bekçisi bu sezon 15 maça çıkarken 18 gol yese de 5 maçta kalesini kapattı.

Bilal, futbola Hollanda'da başlarken, geçen sezon başında Vitesse'den bedelsiz şekilde Kayserispor'a gelmişti.

Volkan Demirelin prensi Galatasaraya Transferde sürpriz gelişme

'YERLİ HAALAND' BERTUĞ YILDIRIM DA LİSTEDE

Volkan Demirel'in Hatayspor'un başına geçtikten sonra şans vermeye başladığı Bertuğ Yıldırım, Galatasaray'ın radarına girdi. Icardi'nin sakatlanması ve yüksek bonservis bedeli, Gomis'in yaşlanması ve Seferovic'ten umudun kesilmesi nedeniyle yerli golcü arayan Cimbom, 20 yaşındaki futbolcuyu takip ediyor.

1.86 boyundaki Bertuğ, bu sezon ligde 10 maça çıkarken 3 gol, 1 asist yaptı.

Volkan Demirelin prensi Galatasaraya Transferde sürpriz gelişme

Yazarlar