Galatasaray Volkan Demirel'in yıldızından inanılmaz hata! Galatasaray'da Wilfried Zaha seriye bağladı

Volkan Demirel'in yıldızından inanılmaz hata! Galatasaray'da Wilfried Zaha seriye bağladı

11.11.2023 - 20:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 12'nci haftasında Hatayspor ile Galatasaray arasındaki maçta inanılmaz hata dikkat çekti. Sarı-kırmızılıların yıldızı Wilfried Zaha, yapılan hatayı affetmedi ve gol serisini devam ettirdi.

Volkan Demirelin yıldızından inanılmaz hata Galatasarayda Wilfried Zaha seriye bağladı

Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 12'nci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin ilk yarısında Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'den inanılmaz bir hata geldi. Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha bu hata sonrası topu ağlara yollama başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda son dönemde gösterdiği performansla dikkat çeken Wilfried Zaha, Hatayspor deplasmanını da boş geçmedi. İşte ayrıntılar...

İLK GOL RIVAS'TAN GELDİ

Heyecan dolu karşılaşmanın gol perdesini Rigoberto Rivas açtı. Hatayspor'un hızlı gelişen atağında Lamkel Ze'nin ortasında topu ağlara gönderen Rigoberto Rivas, Hatayspor'u 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

İNANILMAZ HATAYI ZAHA AFFETMEDİ

Zorlu mücadelenin 28'inci dakikasında sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Ziyech ortasını yaptı. Hatayspor'da Erce Kardeşler bu pozisyonda kalesini terk etti ve takım arkadaşıyla çarpışarak dengesini kaybetti. Galatasaray'da Wilfried Zaha meşin yuvarlağı önünde buldu ve zorlanmadan ağları sarstı. Zaha'nın golüyle birlikte skor dengelendi: 1-1.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Wilfried Zaha bu sezon Süper Lig'de 4'üncü kez gol sevinci yaşadı. Tecrübeli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde de rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Wilfried Zaha, Süper Lig'de daha önce Ankaragücü ve Kasımpaşa maçlarında gol sevinci yaşadı.

DİREĞE TAKILDI

Kritik karşılaşmanın 38'inci dakikasında sağ kanatta topla buluşan Hakim Ziyech, ortasını yaptı. Savunmada Kilama'dan seken meşin yuvarlak üst direğe çarparak kornere çıktı.

Yazarlar