Trabzonspor Volkan Şen hüngür hüngür ağladı

Volkan Şen hüngür hüngür ağladı

26.08.2013 - 20:43 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor'u karşı karşıya getiren maçın 43. dakikasında futbol sanahalarında ender görülen bir olay yaşandı.

Volkan Şen hüngür hüngür ağladı

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Volkan Şen, oyunun durduğu esnada taç kenarında bir taraftarın kendisine sarf ettiği sözlerin ardından gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Hüngür hüngür ağlayan orta saha oyuncusunu Trabzonsporlu hem Çaykur Rizesporlu taraftarlar sakinleştirmeye çalıştı. Volkan Şen'e sözlü tacizde bulunan taraftara kapalı tribündeki bir grup tepki gösterdi ve o bölümde gerginlik yaşandı.

Oyuna devam edemeyen Volkan Şen, 43. dakikada soyunma odasına doğru yöneldi ve yerini Malouda'ya bıraktı.

ÜÇ TARAFTAR SERBEST BIRAKILDI

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın 43. dakikasında Volkan Şen'e küfür ederek oyuncunun ağlayarak sahayı terk etmesine neden olduğu iddia edilen üç taraftar göz altına alınmıştı. Stattan emniyet güçleri tarafından alınarak Gülbaharhatun Polis Merkezi'ne getirilen üç taraftarın ifadelerinin alındığı ve ardından serbest bırakıldığı belirtildi. 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Sayılı Kanuna muhalefet suçundan göz altına alınan taraftarların ifadelerinde Volkan'a küfretmediklerini ve pozisyona tepki gösterdiklerini söyledikleri öğrenildi.

Yazarlar