Hatayspor Vranjes'ten Volkan Demirel sözleri: Bu tip teknik adamla karşılaşmadım

Vranjes'ten Volkan Demirel sözleri: Bu tip teknik adamla karşılaşmadım

10.11.2022 - 13:39 | Son Güncellenme:

Hatayspor'da forma giyen Vranjes, Yunan basınına açıklamalarda bulundu, teknik direktör Volkan Demirel ile ilgili çarpıcı sözler sarf etti.

Vranjesten Volkan Demirel sözleri: Bu tip teknik adamla karşılaşmadım

Hatayspor'un Bosna Hersekli futbolcusu Ognjen Vranjes, Yunan basınından Sdna'ya açıklamalarda bulundu. Akdeniz ekibine Atina temsilcisi AEK'dan transfer olan 33 yaşındaki futbolcu, bordo-beyazlılarda geçen günleri ve takımın teknik direktörü Volkan Demirel ile ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Vranjes "Şu ana kadar Hatayspor'da bulunmaktan ve Türkiye'deki manzaradan mutluluk duydum. Bir değişiklik olmaması durumunda kontratımın sonuna dek kulübümde kalmak, sonrasında da hak ettiğim şekilde kramponlarımı asmak isterim. Bakalım işler nasıl gelişecek ama benim isteğim bu şekilde" diyerek şöyle devam etti:

'YUNANİSTAN'A TATİL İÇİN GELECEĞİM'

"Emekli olduktan sonra ise Banja Luka'da yaşamak ve çocuğuma yakın olmak istiyorum. Yunanistan'a ise sadece tatil için geleceğim. Hatayspor'da Yunan, Sırp, Bosnalı futbolcular yok. Takım daha çok Türk ve Afrikalı oyunculardan oluşuyor. Çok iyi bir takımız ve herkes bana iyi davranıyor."

'HARİKA BİR TEKNİK ADAM OLACAK'

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'den övgüyle söz eden 33 yaşındaki stoper şunları söyledi: "Aramızda çok iyi arkadaşça bir ilişki var. Hayatımda bu tip bir teknik adamla hiç karşılaşmadım. Kendisi harika ve nevi şahsına münhasır bir insan. Ben de ona sınırsız bir saygı duyuyorum. Birlikte çalıştığım en iyi teknik direktörlerden biri. Hocalık kariyerindeki ikinci tecrübesini yaşıyor ve ben de onun başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Harika bir teknik adam olacak, ben de başarısı için elimden geleni yapacağım."

Haberin Devamı

Yazarlar