Dünyadan Futbol Watford, Francesco Farioli ile görüşüyor!

Watford, Francesco Farioli ile görüşüyor!

12.04.2023 - 16:01 | Son Güncellenme:

Kariyerinde son olarak Süper Lig ekibi Alanyaspor'u çalıştıran İtalyan teknik direktör Francesco Farioli, Championship ekiplerinden Watford'un yeni teknik direktörü olmaya çok yakın.

Watford, Francesco Farioli ile görüşüyor

Francesco Farioli, Watford'a imza atmak üzere... Son olarak Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'un teknik direktörlüğünü yapan Farioli, İngiltere Championship ekiplerinden Watford ile görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Farioli'ye yakın bir kaynağın The Athletic'e verdiği bilgiye göre İtalyan teknik adam karar vermek için acele etmeyecek ve doğru seçimi yaptığından emin olmak için seçeneklerini değerlendirmek istiyor. Habere göre Farioli, Portekiz ve İspanya'dan gelen teklifleri değerlendirmenin yanı sıra en az üç Serie A kulübüyle görüştü.

İtalya'da bazı takımlarda çalıştıktan sonra Brighton menajeri Roberto De Zerbi'nin yardımcılığına geitirilen Farioli, Süper Lig'de Fatih Karagümrük ve Corendon Alanyaspor'u çalıştırdı. Ayrıca Katar'daki Aspire Academy'de çalıştı ve burada ülkenin 17 yaş altı takımına koçluk yaptı. 

Chris Wilder, Slaven Bilic'in kulüpten ayrılmasının ardından Mart ayında göreve getirilmişti. Farioli'ye gösterilen ilgi, Wilder'ın kulüpteki uzun vadeli geleceği konusunda şüphe uyandırdı. Wilder, 7 Mart'ta sezon sonuna kadar bir anlaşma ile Slaven Bilic'in yerini almıştı. Eski Sheffield United ve Middlesbrough teknik direktörü, bir galibiyet, iki beraberlik ve üç mağlubiyetten oluşan altı maçta görev yaptı.

Haberin Devamı

Watford kluübünden yapılan açıklamada 2022-2023 sezonunun Wilder ile tamamlanacağı açıklandı. Watford'un sezon sonunda Francesco Farioli'yi göreve getirmesi bekleniyor.