Fenerbahçe Webo gitti böyle oldu

Webo gitti böyle oldu

27.04.2013 - 22:49 | Son Güncellenme:

Ligde kalma şansını zora sokan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, eski oyuncusu Pierre Webo'yu mumla arıyor...

Webo gitti böyle oldu

HABER: BURAK AKIN

Haberin Devamı

Yıllardır 'Üç büyükler'in korkulu rüyası olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligde zor günler geçiriyor.

Son 3 haftasına girilen Spor Toto Süper Lig'de 16. sırada yer alan İstanbul ekibi, Sivas deplasmanında aldığı 4-1'lik yenilgiyle birlikte ligde kalma umutlarını da azaltmış oldu. Ligin ilk yarısında 21 puan toplayan İBB, ikinci yarının 31. haftasına kadar oynadığı maçlardan yalnızca 12 puan çıkarabildi.

WEBO'NUN GİDİŞİ YARAMADI

Pierre Webo'nun takımdan ayrılmasıyla beraber düşüş trendine giren İstanbul ekibi, ligin ikinci yarısında yalnızca 2 kez sahadan galip ayrıldı. Ligin ilk yarısını lacivert-turunculu ekipte geçiren Kamerunlu, takımının 9 golle skor yükünü çeken isimdi.

Webo'nun Fenerbahçe'ye transferinin ardından takıma dahil olan Zenke ise beklentilere boşa çıkarttı. Nijeryalı oyuncu, Belediye forması altında çıktığı 12 maçta sadece 1 gol atabildi.

Haberin Devamı

ÜÇ ZORLU FİNAL MAÇI

Kümede kalma şansını zoran sokan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kalan 3 maçı da birbirinden zorlu... Turuncu-beyazlı ekip, 32. haftada Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak. Hemen ardından Trabzonspor'a konuk olacak olan İBB, ligin son haftasında Kasımpaşa ile Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak.

Webo gitti böyle oldu