Futbol Wesley Sneijder kalıyor

Wesley Sneijder kalıyor

01.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, gelecek sezon hedeflerini anlattı.

Wesley Sneijder kalıyor

Ayrılacağı yönündeki dedikodulara aldırış etmeyen Sneijder, gelecek sezon hedeflerini anlattı. Hollandalı yıldız futbolcu, “Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde daha iyi işler yapmak. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde çok daha iyi olmalıyız. Seneye buradayım, artık amacımız gruplardan çıkıp gidebildiğimiz kadar ilerlemek” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Fener ağlama’

Şampiyonluk gecesinin kahramanı Wesley Sneijder oldu. Cim-Bom’un 10 numarası, mikrofonu alarak, “Fener ağlama” tezahüratı yaptı, tribünleri coşturdu.

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında geceye imza atan isim Wesley Sneijder oldu. “Ultraslan” bayrağı ile tribünleri coşturan Hollandalı futbolcu, daha sonra üçlü çektirerek taraftarı mest etti. Platformda mikrofonu eline alan Sneijder, “Fener ağlama” tezahüratıyla ezeli rakiplerine göndermede bulundu. Cim-Bom’un 10 numarası, bunu daha sonra bir kez daha gerçekleştirdi ve tribünleri coşturdu. Galatasaray’ın golcüsü Burak Yılmaz ise sahnede mikrofonu eline alarak “Gerçekleri tarih yazar” tezahüratını yaptırdı.

Kupa töreni öncesinde sahneye çıkan Grup Gripin, söz ve müziği kendilerine ait “Sensiz olmaz Galatasaray” şarkısıyla taraftarı coşturdu. Altay, Gökhan Keser ve Gripin’in ardından sahneye son olarak İrem Derici çıktı. Galatasaraylı ünlü radyocu “Hop Dedik Ayhan” gecenin sunuculuğunu üstlenirken, DJ olarak ultAslan’ın kurucularından Suat Ateşdağlı görev yaptı.

Haberin Devamı

Stattaki ekrandan 4 yıldız ve şampiyonluklar anlatılırken, sezonun önemli golleri ve Muslera’nın kurtarışları gösterildi. Tribünler de kutlama öncesinde Fenerbahçe ile uğraştı. Stat, “Ararım seni her yerde, sorarım, Kanaryam nerede?” tezahüratlarıyla inlerken, tepkilerden Emre Belözoğlu da nasibini aldı.