Diğer Wings for Life World Run’da Yakalama Araçları yola çıktı

Wings for Life World Run’da Yakalama Araçları yola çıktı

08.05.2022 - 15:39 | Son Güncellenme:

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022, İzmir’de başladı. Saat 14:00’te Kültürpark’tan startı verilen organizasyonda Ford Kuga Yakalama Araçları da koşuya katılanları yakalamak için yola çıktı. Yakalama Araçları’nın Red Bull sporcuları Dario Costa ve Ali Türkkan kullanıyor.

Wings for Life World Run’da Yakalama Araçları yola çıktı

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için tüm dünyada aynı anda koşulan Wings for Life World Run 2022, İzmir’de başladı. Saat 14:00’te Kültürpark’tan startı verilen organizasyonda Ford Kuga Yakalama Araçları da koşuya katılanları yakalamak için yola çıktı. Yakalama Araçlarının direksiyonlarında ise Red Bull sporcuları Dario Costa ile Ali Türkkan var. Yakalama Araçları'nda Dario Costa’ya Cemre Gümeli, Ali Türkkan’a ise Caner Erdeniz eşlik ediyor.

Haberin Devamı

En son geçilen birinci olacak

Bitiş çizgisinin olmadığı Wings for Life World Run’da 15 kilometre hızla yola çıkan Yakalama Aracının hızı her yarım saatte artarken, maksimum 35 km/s hıza ulaşıyor. Dario Costa ile Ali Türkkan’ın kullandığı Yakalama Araçlarının son geçtiği bir kadın, bir erkek katılımcı o parkurun birincileri olacak. Dünyanın farklı noktalarında aynı anda başlayacak yarışın dünya birincileri ise tüm parkurlarda Yakalama Aracı’nın önünde en uzun süre yarışı sürdüren bir kadın, bir erkek yarışmacı olacak.