Fenerbahçe Wolverhampton'dan Valencia için 4.5 milyon euro teklif!

Wolverhampton'dan Valencia için 4.5 milyon euro teklif!

16.11.2021 - 15:48 | Son Güncellenme:

Enner Valencia, Fenerbahçe'de sergilediği başarılı performansla dikkat çekmeye devam ediyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'ın Fenerbahçe'nin bonservissiz kadrosuna kattığı Enner Valencia için ara transferde sarı-lacivertli kulübe sürpriz bir teklifin geleceği iddia edildi.

Wolverhamptondan Valencia için 4.5 milyon euro teklif

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olan Enner Valencia başta Avrupa kulüpleri olmak üzere birçok takımın dikkati çekmeye devam ediyor. 32 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon geldiği Fenerbahçe'de çıktığı 35 maçta 13 gol 4 asist yapmayı başarmıştı. Bu sezon ise Valencia çıktığı 14 maçta 7 gol 3 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia'ya Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton Wanderers'ın talip olduğu iddia edildi. Ekvador basınının duyurduğu haberde İngilizler sarı lacivertlilere 4.5 milyon euro bonservis teklifinde bulunacak.

İngiliz kulübü Wolverhampton'ın sarı lacivertlilerin başarılı oyuncusu Valencia'yı kadrosuna katmak için ısrarlı olduğu belirtildi. Wolverhampton Premier Lig'de bu sezon 11 maçta 16 puan topladı ve 8. sırada yer alıyor.

Valencia'nın Tigres günleri...