Beşiktaş Wout Weghorst'tan duygu dolu Beşiktaş sözleri! 'Onları özlüyorum'

Wout Weghorst'tan duygu dolu Beşiktaş sözleri! 'Onları özlüyorum'

24.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ara transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılıp Premier Lig ekiplerinden Manchester United'e transfer olan Wout Weghorst, yeni takımında şu ana kadar istenilen performansı sergileyemedi. Hollandalı futbolcu, eski takımı Beşiktaş hakkında duygusal bir itirafta bulundu.

Wout Weghorsttan duygu dolu Beşiktaş sözleri Onları özlüyorum

Beşiktaş'ın sezon başında Burnley'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst, gösterdiği performans sonrası ara transfer döneminde Manchester United'a transfer oldu. Tecrübeli futbolcu, Tivibu Spor'a açıklamalarda bulundu ve Beşiktaş hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A 3 MİLYON EURO KAZANDIRDI

Beşiktaş'ın sezon başında Burnley'den kiraladığı Wout Weghorst'un kiralık anlaşmasını Championship ekibi devre arasında feshetti. Burnley bu sözleşme feshi için Beşiktaş'a 3 milyon euro bedel ödedi.

Wout Weghorsttan duygu dolu Beşiktaş sözleri Onları özlüyorum

PREMIER LİG'DE GOLÜ YOK

Premier Lig'de forma şansı bulduğu 11 maçta henüz gol atamayan WW, UEFA Avrupa Ligi'nde 1, Carabao Ligi'nde de 1 kez fileleri havalandırdı.

TEN HAG YİNE DE VAZGEÇMİYOR

Performans olarak bekleneni veremeyen forvet oyuncusu, Ten Hag tarafından birçok maçta ilk 11'de şans buluyor. Bu durum ile ilgili de tepki çeken ve konu ile ilgili kendisine sık sık sorular sorulan Ten Hag oyuncusuna sahip çıkıyor.

GELECEĞİ HAKKINDA KONUŞTU

The Athletic'te yer alan habere göre Manchester Unitred Teknik Direktörü Erik ten Hag, Wout Weghorst'un takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Hollandalı teknik adam Weghorst'un geleceğinin sorulması üzerine golcü futbolcunun takıma katkılarından bahsederek, "Elbette kalabilir. Ön alan baskısında gerçekten iyi bir iş çıkarıyor. Baskımızda sürecin lideri konumunda, ön alanda baskıyı o başlatıyor, aynı zamanda savunma anlamında da katkıları var. Pozisyonlarda ve pas oyununda bir hayli iyi. Takım arkadaşlarına alan açıyor, bu yüzden takımın performansına gerçekten katkıda bulunuyor."

Haberin Devamı

Wout Weghorsttan duygu dolu Beşiktaş sözleri Onları özlüyorum

İşte Wout Weghorst'un yaptığı açıklamalar...

Beşiktaş taraftarını özlediğini dile getiren Wout Weghorst, "Beşiktaş taraftarlarına dürüst olmam gerekirse, orada inanılmaz bir zaman geçirdim. Bir anda takımdan ayrıldım, onlarla konuşma şansım olmadı. Onları özlüyorum, orada harika zaman geçirdim" dedi.

30 yaşındaki Hollandalı golcü ayrıca "Bana davranışları gönüldendi, hepsini özlüyorum. Burası harika bir kulüp. Manchester United dünyadaki en büyük kulüplerden biri. Türkiye'yi terk etmek için gerçekten iyi bir nedenim vardı. Umarım bunu herkes anlamıştır" ifadelerini kullandı.

Yazarlar