Galatasaray "Ya Tudor ya biz"

"Ya Tudor ya biz"

12.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yedekleri kazan kaldırdı, Igor Tudor konusunda rest çekecekleri belirtildi.

Ya Tudor ya biz

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Sneijder, Nigel de Jong ve Podolski’nin önderliğindeki bir grup sarı-kırmızılı futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya geldi, teknik direktör Tudor’u yerden yere vurdu. Oyuncuların, sportif direktör Ergün kanalıyla şikayetlerini yönetime iletecekleri ifade edildi.

Başakşehir’e 4-0 yenilen Galatasaray’da futbolcular kazan kaldırdı. Maçtan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir araya gelen Wesley Sneijder, Nigel De Jong ve Lukas Podolski önderliğindeki gruba, Hakan Balta gibi son dönemde kesik yiyen isimlerin de destek verdiği ve önceki gece geç saatlere kadar süren zirvede, oyuncuların teknik direktör Igor Tudor’dan memnuniyetsizliklerini yüksek sesle dile getirdikleri belirlendi. Florya’daki buluşmada, taraftarın tepkisinin haklı ve yerinde olduğu üzerinde birleşen bu isimler, Tudor’un tercihlerini ise ciddi şekilde sorguladılar.

Haberin Devamı

Hırvat teknik adamın ağır antrenmanları, oyuncu seçimleri ve sürekli taktik değiştirmesinin kendilerini olumsuz etkilediği noktasında görüş bildiren futbolcuların, “Galatasaray gibi oynamıyoruz. Bize yakışan futbol bu olamaz. Sürekli taktik değişiyor. Sezon başında olması ve yapılması gerekenler en kritik dönemlerde yapılıyor. Riekerink’in suçu neydi? O kalsaydı şu anda ligdeki konumumuz daha mı kötü olurdu?” diye konuştukları ortaya çıktı.

Tudor ne yapacak?

Sarı-kırmızılı futbolcuların bu şikayetlerini sportif direktör Cenk Ergün ile paylaşarak yönetime iletecekleri bildirildi. Oyuncuların, “Ya Tudor ya biz” diyerek bu konuda kesin bir çözüm isteyecekleri de dile getirildi. Diğer taraftan önceki gece maçtan sonra soluğu tesislerde alan ama ilk ayrılan isim olan teknik direktör Igor Tudor’un bu isimlerle ilgili ne gibi bir yaklaşım içinde olacağı ise merakla bekleniyor.

Soyunma odasına girmemiş bile

Başakşehir yenilgisinin ardından bazı yayın organlarında teknik direktör Igor Tudor ile Wesley Sneijder arasında soyunma odasında kavga yaşandığı iddia edilirken, sarı-kırmızılı kulüp dün bu haberleri yalandı. Tudor’un maçtan sonra futbolcuların bulunduğu soyunma odasına bile gitmediği belirlendi. Hırvat teknik adam ile yardımcılarının teknik direktörler için yapılan özel bölümde maç sonunda kendi aralarında değerlendirme yaptıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Tudor ile ipleri koparan Sneijder ile Podolski’nin, yaşanan sıkıntıları yönetime iletecekleri ifade edildi.

Yazarlar