Futbol Yavru Kartal şov yaptı

Yavru Kartal şov yaptı

14.06.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

FIFA ve 2018 Dünya Kupası resmi ortağı Gazprom tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Dostluk İçin Futbol programına, 211 ülke ve bölgeden gençler katıldı

Yavru Kartal şov yaptı

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

FIFA ve 2018 Dünya Kupası resmi ortağı Gazprom tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Dostluk İçin Futbol programına, 211 ülke ve bölgeden gençler katıldı. 12 yaş grubu çocukların katıldığı programda bu yıl Türkiye’yi Beşiktaş’ın genç forveti Semih Kılıçsoy temsil etti.

Çocuklar 32 karma “dostluk takımı”nda bir araya gelerek Dostluk İçin Futbol Dünya Şampiyonası’nda mücadele etti. Semih Kılıçsoy, Bahamalar, Faroe Adaları, Letonya, Macaristan ve Nijerya’dan yaşıtlarıyla birlikte “Çita” takımının formasını giydi, takımının toplam 8 golünden 6’sına imza atan Semih, oyunuyla göz doldurdu.

Semih Kılıçsoy, “Bu büyük programda Türkiye’yi temsil etmek benim için çok önemli tecrübe. Takım olarak da sahada fair-play ruhu içinde, güzel bir mücadele ortaya koyduk” dedi. Şampiyona kupasını final maçını Komodo Ejderi takımına karşı 2-1 kazanan Şempanze takımı kaldırdı.

Haberin Devamı

Yazarlar