Beşiktaş YE KÜRKÜM YE!

YE KÜRKÜM YE!

02.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İnönü Stadı’ndaki randevu dişe diş başladı, İbrahim Toraman’ın golüyle konuk ekibin ağları sarsıldı. Karabük ikinci 45’e etkili girmesine rağmen Olcay’ın golüyle yine şoka uğradı. Üstelik Erdem de kırmızı kartla atıldı. Ama konuk takım yıkılmadı, Ahmet İlhan takımını umutlandırdı, Lualua inadının karşılığını aldı, skora adını yazdırdı

YE KÜRKÜM YE

MAÇIN ÖYKÜSÜ - SERDAR?SARIDAĞ

Haberin Devamı

69. dakikada Beşiktaş’ın yediği ikinci golü atan Lualua’nın, Ersan Gülüm’e faul yapıp yapmadığı hiç önemli değil. O pozisyon otoriteler tarafından zaten sabahlara kadar tartışılacak. Ama Beşiktaş’ta, Ersan Gülüm, “Ben o topu neden gereksiz şekilde ayağımda tuttum?” diye defalarca kendisine sormak zorunda. Birkaç gün önceki El Clasicco’da topu hemen ayağından çıkaran Barcelonalı futbolcular, acaba bu işi bilmiyor olabilirler mi sevgili Ersan? 13. dakikada Ahmet ile öne geçme şansını yitiren Karabükspor karşısında, 16’da İbrahim Toraman’ın ve 58’de Olcay’ın attığı golleri heba eden bu gereksiz top tutma olayı, Beşiktaş’a çok pahalıya patladı.
Siyah-beyazlıların kalesi, Kartal’ın hücum yönünün tam aksine tel tel dökülüyor. Tarihinin en çok gol yeme oranını yakaladı Beşiktaş. Eğer bu takım şampiyonluğu kaçıracaksa bunun tek nedeni işte bu yenilen goller olacak. Rüştü ve Cenk ile nice maçlar kurtaran bu kale, artık bir kumdan kale haline geldi.

Haberin Devamı

Savunmayı görmediler mi?
Ersan’ın hatasıyla giriş yapmamız, savunmanın ilk goldeki dağınıklığını görmememize kesinlikle engel olamaz. Milli takıma seçilen Ahmet’in, 63. dakikada attığı golde sadece geri dörtlü değil bütün takım hatalı. Yeni transfer Sinan Kurumuş 48 ve 53. dakikalarda kaçırdıklarına rağmen tribünlerden alkışı aldı, ama bu hoşgorü çok uzun sürmez!
Sonuçta fark bile atabileceği bir gecede bu kadar basit şekilde puanları çöpe atar gibi bırakan Beşiktaş, sahada olduğu gibi transferde de hep hücumu düşündü. Savunmasındaki bas bas bağıran hatalarını görmeyen yönetim ve teknik heyet, keşke dün gece Serdar Kurtuluş’un transferini bitirebilselerdi.
Sanki ileride çok pişman olacaklar.

KIRILMA?NOKTASI

Ersan’ın hatası 69. dakikada Lualua’nın golü öncesinde, Ersan Gülüm’ün yaptığı hata, Kartal’a pahalıya mal oldu. Ersan kenara alındı, ama sahadaki arkadaşları bu hatayı telafi edemediler, iki puan gitti.

MAÇIN?YILDIZI

Lualua
Güney Afrika’da sadece 3 gün önce Milli Takımı’nın formasını giydi. takımı elendi. 12 saatlik uçuşla Türkiye’ye geldi. Bileğinden sakattı. Sadece ikinci 45’te oynadı ama maçın tüm taşlarıyla oynadı.

Haberin Devamı

YE KÜRKÜM YE