Skorer Yeni De la Pena Özer Hurmacı

Yeni De la Pena Özer Hurmacı

30.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Espanyol Kulübü, Ankarasporlu futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti. İspanyollar, Özer’in yeni De la Pena olduğunu yazdı

Yeni De la Pena Özer Hurmacı

Ankaraspor’un Fenerbahçe’ye vermediği Özer Hurmacı’ya Espanyol talip oldu. Başarılı futbolcuyu renklerine bağlamak için Espanyol’un çalışmalarını hızlandırdığını yazan İspanyol basını, genç futbolcunun altyapısının Almanya olmasının da avantaj olduğu vurgulandı. Özer’in Espanyol’da De la Pena’nın yerini dolduracağı belirtilirken, Ümit Milli Takımı’nda da başarıyla forma giyen futbolcunun uzun süredir İspanyollar’ın takibinde olduğu ifade edildi.
İspanya’dan Espanyol dışında Sevilla’dan da teklif aldığını açıklayan Özer, kulübüyle 2011’e kadar sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatarak, “22 yaşına girmek üzereyim. Şimdi olmasa da sezon sonunda gitmeyi düşünüyorum” dedi. Fenerbahçe’nin dışında Trabzonspor’un da istediği futbolcu, yabancı takımlara transfere daha sıcak baktığını söyleyerek, “Buradaki polemiklere katlanmaktansa yurt dışına gitmeyi tercih ederim. Futbolcuların Türkiye’de büyük takımlara transfer olmalarındaki amacı da yurt dışında futbol oynamaktır. Olursa ben direkt yurt dışında oynamak istiyorum” diye konuştu.