Trabzonspor Yeni formalar tanıtılacak

Yeni formalar tanıtılacak

12.06.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un yeni sezon formalarının lansmanı bugün Trabzon’da yapılacak.

Yeni formalar tanıtılacak

Trabzonspor’un yeni sezon formalarının lansmanı bugün Trabzon’da yapılacak. Macron tarafından hazırlanan çubuklu ve mavi formaların saat 14.00’te Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda tanıtılacağı, başkan Ahmet Ağaoğlu ve Macron CEO’su Gianluca Pavanello’nun da törende yer alacağı belirtildi. Üretim sürecinin devam ettiği ifade edilen siyah formanın ise Temmuz ayının ilk haftasında yeni bir tanıtımla taraftarla buluşturulacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Gençlere koruma

Trabzonspor, kulüpten yetişen gençler konusunda daha hassas olunmasını, dedikodularla hareket edilmemesini istedi. Futbolcuların sportif başarılarının yanında kişilik gelişimiyle de ilgilendiklerine vurgu yapılan kulüp açıklamasında, “Bünyemizde yetişmiş ve yetişmekte olan futbolculara ilişkin kulüp olarak gösterdiğimiz hassasiyet, çaba ve ilginin, aynı özen ve duyarlılıkla spor camiasında da karşılık bulmasını beklemekteyiz. Geleceğimiz olan genç futbolculara ilişkin ortaya konan eleştirilerin, dedikodular üzerinden yıpratıcı ve yaralayıcı değil, daha sağduyulu ve yapıcı olması, Trabzonspor’un olduğu kadar ülke futbolunun da selameti açısından önem taşımaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Trabzon’da menajer Emrah Tok oldu

Trabzonspor’da yeni sezonda profesyonel takım menajerliğine Emrah Tok getirildi. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ünal Karaman’ın teknik direktör olmasının ardından menajerlik görevine de Tok’un atandığı duyuruldu. Açıklamada teknik kadrodaki güçlendirmenin devam edeceği vurgulanarak, Türkiye Futbol Federasyonu standartlarında uygun görevlendirmelerin en kısa zamanda tamamlanıp kamuoyuna duyurulacağı kaydedildi.

Yazarlar