1.Lig Yeni Malatyaspor'dan hakeme tepki

Yeni Malatyaspor'dan hakeme tepki

07.12.2015 - 17:05 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Adana Demirspor ile oynadıkları maçın hakemine tepki göstererek, "Ceza sahası içerisinde rakip oyuncunun topu elle kalecisine indirmesini herkes gördü sadece Barış Şimşek göremedi. Maç boyunca yanlı tutumu bizi son derece rahatsız etti" dedi.

Yeni Malatyaspordan hakeme tepki

Ravcı, yaptığı açıklamada, dün sahalarında 3-1 yenildikleri Adana Demirspor maçında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Şanlıurfaspor, Kayseri Erciyespor ve Altınordu'yu mağlup ederek üst üste 3 galibiyet aldıklarını hatırlatan Ravcı, seriyi Adana Demirspor maçında da sürdürmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.

Müsabakayı kaybettikleri için üzgün olduklarını bildiren Ravcı, "Bu anlamda taraftarımızı da üzdük. Sahadan en kötü beraberlikle ayrılabilirdik" diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek'e tepki gösteren Ravcı, şunları kaydetti:

"Ceza sahası içerisinde rakip oyuncunun topu elle kalecisine indirmesini herkes gördü sadece Barış Şimşek göremedi. Maç boyunca yanlı tutumu bizi son derece rahatsız etti. Elbette rakibimiz hak ederek bu galibiyeti aldı, bunu onların galibiyetini gölgelemek adına söylemiyorum. Hakemlerden içeride veya dışarıda adaletli davranmalarını istiyoruz. Elbette futbolcular, teknik adamlar gibi hakemler de hata yapacaklar, bundan sonra da yapacaklar ama bariz şekilde penaltımız verilmedi."

Haberin Devamı

Ravcı, karşılaşmanın sonuna kadar takımlarını destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.