Trabzonspor "Yeni stat, yeni hayat"

"Yeni stat, yeni hayat"

19.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde seyirci rekoru kırdı, Başkan Muharrem Usta mesajı verdi.

Yeni stat, yeni hayat

33 bin 801 biletli taraftarıyla dün kulüp tarihinin taraftar rekoruna ulaşan bordo-mavililer, Galatasaray karşısında hem yenilmezliğini korudu, henüz gol bile yemedi. Başkan Muharrem Usta, “Yeni stat, yeni hayat... Artık yollardayız. Hedefe varıncaya kadar” diyerek taraftarına teşekkür etti.

Haberin Devamı

Trabzonspor, kendisi açısından özel bir önem taşıyan maçta Galatasaray’ı mağlup ederken, yeni stadı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde mağlup olmadan yoluna devam etti.

Bu stattaki dördüncü resmi maçından da mağlup olmadan, üstelik gol yemeden ayrılan bordo-mavililer dün akşam 33 bin 801 biletli taraftarıyla da seyirci rekoruna ulaştı. 41 bin 461 kişi kapasiteli stadı bulunan Trabzonspor daha önce bu kadar taraftara hiç ulaşamamıştı.

Bundan son derece mutlu olan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da twitter üzerinden şu mesajı verdi:

‘O açığı kapattık’

“Dünyanın dört bir yanından gelen taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. Yeni stat, yeni hayat... Artık yollardayız; hedefe varıncaya kadar...”

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Usta, “Burada bir tarih yazıldı. Bu stat çok iyi bir şölen sundu. Futbolun aslında bir şölen olduğunu ve taraftarların aslında maça değil şölene geldiği dediğimiz o hava burada vardı. Biz futbolun sadece kazanmak ya da kaybetmek değil, bir şölen havasında insanların eğlenmesi gerektiği mekanlar olduğuna inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Başkan Muharem Usta sözlerine şöyle devam etti:

“Trabzonspor daha iyi olacak ve hep birlikte göreceğiz. Her maçı kazanacağız diye bir dünya yok. Artık bir yolculuğa girdik. Bu yolculukta ara ara 10 kişi kalmak da var. Takımda tecrübeli oyuncuların katkısı net şekilde görüldü. Tecrübe ile gençlerin enerjisi birleştiğinde takımın o açığı kapattığını gördük.”

Yazarlar