Galatasaray Yenilgi sonrası G.Saray transfer alarmına geçti! 3 yıldız masada

Yenilgi sonrası G.Saray transfer alarmına geçti! 3 yıldız masada

15.08.2022 - 09:15 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da alınan Giresunspor mağlubiyeti sonrası transfer alarmı verildi. Dries Mertens, Lucas Torreira, Sergio Oliveira ve Haris Seferovic gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, stoper için 3 yıldızla masada görüşmelerini sürdürüyor. İşte dev transfer gelişmesinin detayları...

Yenilgi sonrası G.Saray transfer alarmına geçti 3 yıldız masada

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Galatasaray'da alınan Giresunspor mağlubiyeti moralleri bozdu.

Haberin Devamı

İKİNCİ TRANSFER SEFERİ

Aslantepe’de taraftarı önünde çıktığı ilk maçında Giresunspor yenilgisiyle sarsılan Galatasaray, ikinci transfer seferi için düğmeye bastı.

NEF STADI'NDA OLAĞANÜSTÜ HAL

1-0’lık yenilginin ardından, Nef Stadı’da olağanüstü hal yaşandı, gece yarısı zirvesinden radikal kararlar çıktı. Başkan Dursun Özbek ile Teknik Direktör Okan Buruk arasında gerçekleşen 1 saatlik zirvede, transfer konusu masaya yatırıldı. Buna göre üst düzey stoper, kanat ve forvet transferi konusunda görüş birliğine varıldı.

Yenilgi sonrası G.Saray transfer alarmına geçti 3 yıldız masada

ÖNCELİK STOPER

Torreira ve Mertens’i alarak bombayı patlatan Cim Bom, bu kez 3 farklı mevkiyi güçlendirmek istiyor. Başkan Dursun Özbek, NEF Stadı’nda maçın ardından teknik direktör Okan Buruk’la bir araya gelirken, transferdeki son durum masaya yatırıldı. Öncelikle stoper bölgesine takviye yapılması kararlaştırıldı.

Haberin Devamı

OLSEN'E 3.5 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Galatasaray’a en yakın isim Andreas Hanche-Olsen. Gent forması giyen 25 yaşındaki stoper için Belçika kulübüne resmi teklif yapıldı. Sarı-Kırmızılı yönetim, 3.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle işi çözmek istiyor.

Yenilgi sonrası G.Saray transfer alarmına geçti 3 yıldız masada

OMERAGİC İÇİN 10 MİLYON EURO İSTENİYOR

Gündemdeki diğer yabancı; Becir Omeragic. İsviçreli genç oyuncu konusunda nabız yoklanıyor. 2002 doğumlu Omeragic için Zürich’in yaklaşık 10 milyon Euro’luk bir bonservis beklentisi var.

MİLAN DA DEVREDE

Galatasaray'ın transfer etmek için büyük uğraş verdiği Becir Omeragic'e Avrupa'dan dev takımların ilgi gösterdiği kaydedildi. İsviçreli stoperle Milan'ın da ciddi şekilde ilgilendiği aktarıldı. Milan'ın devreye girmesinin Galatasaray'ın işini zorlaştırdığı vurgulandı.

Yenilgi sonrası G.Saray transfer alarmına geçti 3 yıldız masada

FORMAYI KAPTI

Becir Omeragic geçtiğimiz sezon kulübünde 28 müsabakada oynadı. Genç futbolcu Zürich'te bu sezon başında oynanan maçlarda da forma şansı buldu. İsviçre U-21 Milli Takımı'ndan 4 kez davet alan Becir Omeragic'in güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor. Genç stoper Servette altyapısından yetişti.

KAAN AYHAN DA FARK 2 MİLYON EURO

İki yabancı stopere ek olarak Kaan Ayhan için de pazarlıklar sürüyor. Bu transferle bizzat Erden Timur ilgileniyor. Sassuolo’nun beklentisi 6 milyon Euro, Galatasaray’ın teklifi ise 4 milyon Euro. Yönetim, stoper transferini bir an önce noktaladıktan sonra forvet ve kanat bölgelerini güçlendirecek. Cim Bom, toplamda 3 oyuncu daha alıp transferi noktalamayı planlıyor.

Haberin Devamı

Yenilgi sonrası G.Saray transfer alarmına geçti 3 yıldız masada

NELSSON'UN MENAJERİ HALA İSTANBUL'DA

Sevilla, Marcao’nun ardından Nelsson’u da ısrarla transfer etmek isterken, Galatasaray’ın bu konudaki tavrı net. 20 milyon Euro’dan az bir rakama kesinlikle Danimarkalı stoperi bırakmayacak olan Cim Bom’da, Nelsson’un menajeri de bilgi verildi. Ancak 23 yaşındaki yıldız oyuncunun temsilcisi, İstanbul’dan ayrılmıyor. Geçen haftadan bu yana İstanbul’da olan Nelsson’un menaceri, futbolcusunu götürmenin yollarını arıyor. Nelsson’un kontratında 25 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi var.