Türkiye Kupası Yılbaşı hediyesi

Yılbaşı hediyesi

30.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertliler, ligde Trabzonspor’u yendikten sonra kupada Menemen Belediyespor’u da rahat geçti. Fenerbahçe, Fernandao’nun hat-trick yaptığı gecede farka gitti, yeni yıla moralli girdi: 6-0

Yılbaşı hediyesi

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. hafta maçında Fenerbahçe, Menemen Belediyespor’u 6-0 yendi, puanını 7’ye yükseltti.

Dick Advocaat, gruptaki kazanma zorunluluğu nedeniyle Caner ve Ramazan gibi gençler dışında tecrübeli oyuncularıyla sahaya dizildi. İzmir’deki maçta rakibini zorlayan Menemen Belediye de Gökhan Ünal, Erman Kılıç ve İbrahim Dağaşan gibi ünlü isimleriyle dikkat çekti.

Enfes röveşata

Maçın ilk 30 dakikalık diliminde daha etkili olan Fenerbahçe, özellikle sol kanadı kullandı. Yine böyle bir anda, 33’te Stoch, klasik uzaktan şutlarından birini denedi, az farklı auta gitti.

37’de ceza alanı içinde seken topta Salih sakin ve klas bir pas çıkardı, Fernandao da enfes röveşatasıyla soğuk havada sıcak bir sevinç yaşattı: 1-0.

Haberin Devamı

Yan ve duran toplarla gelen sarı-lacivertliler, 40’ta da Stoch’un kornerinde, seken topla arka direkte buluşan Skrtel ile 2-0 yaptı. 66’da Caner Koca’nın sağdan çalımlarla getirdiği topta Fernandao gol vuruşunu yaptı: 3-0. Rahatlayan ev sahibinde 69’da yine Fernandao ve Stoch ikilisinin başrolde olduğu atakta Muhammed ilk profesyonel golünü attı: 4-0.

78’de Fernandao ısrarla ofsayttan kaçmayı başardı, defansın arkasına kaçıp, önce kaleci Amir’i geçti sonra da hat-trick yaptı: 5-0. 84’te sahanın yıldızı Stoch da ceza alanında bulduğu şansı affetmedi, geceyi bitirdi: 6-0.

Yılbaşı hediyesi