Trabzonspor Yıldırım, Trabzon’a gelirse!

Yıldırım, Trabzon’a gelirse!

15.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Şener, “Sayın Aziz Yıldırım gelirse, birlikte izleriz. Benim açımdan herhangi bir sorun olmaz. Ev sahibi olarak zaten ‘merhaba’ da demek durumundayım. Ama insanlar konuşmadan da maç izler” dedi

Yıldırım, Trabzon’a gelirse

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe ile oynayacakları dev karşılaşma öncesinde önemli mesajlar verdi. “Aziz Yıldırım gelirse birlikte izleriz” diyen Şener, taraftarın sahaya bir şey atmamasını istedi.
CNN Türk’te Enver Aysever’in sunduğu “Aykırı Sorular” programına konuk olan Trabzonspor Başkanı, Fenerbahçe maçında taraftarlarının takımı sonuna kadar desteklemelerini istediğini belirterek, “Sahaya bir şey atılmasın, ceza alıyoruz. Ceza bize çok pahalıya mal oluyor. Bu gerginliği hafifletelim, ama hukuk yolunu devam ettirelim. Ben olduğum sürece hukuk yolundan bir santim geri adım atmayacağız. Sonuna kadar hakkımızı arayacağız. Orada kendi sahamızda birisine bağırmak, rakip takımın yöneticisine küfretmek marifet değil, pek erkeklik de değil yani. Kavga edeceksen eşit şartlarla bir yerde kavga edersin. Kulüp başkanı olarak kendime yakışmayan fevri hareketlerim de olmuştur zaman zaman. Olmaması için de elimden gelen gayreti gösteriyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Burası Afganistan değil!’
Şener, “Fenerbahçeliler burnu kanamadan gelip dönecek mi?” sorusunu yanıtlarken de, “Afganistan değil ki burası. Şahane bir yer. Pide ye, döner ye. Ama Fenerbahçelilerin de provoke etmemelerini isterim. Seyirciyle oynamadan sahada yer almalılar” dedi.
Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Trabzon’a gelmesi halinde neler olacağını şöyle anlattı: “Sayın Aziz Yıldırım gelirse, birlikte izleriz. Benim açımdan bir sorun olmaz. Ev sahibi olarak zaten ‘merhaba’ da demek durumundayım. Ama insanlar konuşmadan da maç izler.”