Beşiktaş Yıldız isimden uçakta paylaşım! Beşiktaş iddiası

Yıldız isimden uçakta paylaşım! Beşiktaş iddiası

20.05.2022 - 08:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son hafta İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş bu karşılaşma ile sezonu kapatacak. Siyah-beyazlılar önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına hız verirken yıldız ismin uçakta yaptığı paylaşım taraftarı heyecanlandırdı.

Yıldız isimden uçakta paylaşım Beşiktaş iddiası

Spor Toto Süper Lig'in 38'inci haftasında 21 Mayıs Cumartesi günü sahasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarına iki günlük iznin ardından dün başladı. Siyah-beyazlılarda heyecanlandıran bir transfer gelişmesi yaşandı. 

Haberin Devamı

JOSEF'E 2 MAÇ CEZA
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı oyuncu Josef de Souza'ya 2 maç men cezası verdi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu JOSEF DE SOUZA DIAS'ın, 15.05.2022 tarihinde oynanan GÖZTEPE A.Ş.-BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Yıldız isimden uçakta paylaşım Beşiktaş iddiası

TRANSFER HAMLESİ

Bu sezon hayal kırıklığı yaratan, Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonda daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş transfer çalışmalarına başlamıştı.

Macaristan temsilcisi Ferencvaros takımında görev yapan, Siyah-Beyazlılar'la da ismi ciddi şekilde anılan Tokmac Chol Nguen'den akşam saatlerinde flaş bir paylaşım geldi. Uçaktan bir an paylaşan Norveçli kanat oyuncusu 'Kartal' emojisi koydu.

Haberin Devamı

28 yaşındaki oyuncunun bu paylaşımı 'Beşiktaş için İstanbul'a geliyor' şeklinde yorumlandı.

Yıldız isimden uçakta paylaşım Beşiktaş iddiası

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Nguen bu sezon Macaristan ekibinin formasıyla 43 maça çıktı ve 12 gol, 10 asistle oynadı. Norveçli oyuncunun 30 Haziran'da sözleşmesinin bitecek olması transferini cazip kılıyor.

28 yaşındaki futbolcu aynı zamanda 10 numara pozisyonunda da oynayabiliyor.

Josef de Souza'nın Porto Forması İle En İyi Anları

20 Ekim 1993 tarihinde Kakuma'da dünyaya gelen Tokmac Chol Nguen altyapı kariyerinde Drammen FK ve Stromsgodset'te top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine Drammen FK'da start veren deneyimli oyuncuyu daha sonra Stromsgodset, Baerum SK, Mjondalen ve Ferencvaros'ta izleme imkanı bulduk.

Norveç A Milli Takımı'nda 1 maça çıkan Nguen, Norveç U-19 ve Norveç U-18 Milli Takımı'nda da aynı sayıda karşılaşmaya çıktı.

Kariyerinde 4 Macaristan Ligi şampiyonluğu bulunan Nguen, 1 Norveç Ligi şampiyonluğu ve 1 Macaristan Kupası şampiyonluğu da elde etti.

100 maç barajını aştığı Ferencvaros'ta 147 maça çıkan Norveçli futbolcu, Stromsgodset IF kariyerinde 91 müsabakada görev aldı. Baurem SK kariyeri 13 maç sürerken, Mjondalen IF'te 6 maçta izledik.

Haberin Devamı