Fenerbahçe Yıldız oyuncu için son söz Yıldırım'da!

Yıldız oyuncu için son söz Yıldırım'da!

06.01.2013 - 10:32 | Son Güncellenme:

Hasan Çetinkaya ve Ömer Temelli Cannes'da Montpellier Başkanı Nicollin ile bir araya geldi. Gece 01.00'de yapılan görüşmede Fransız Kulübü, 15 milyon Euro ve bir sonraki satıştan %35 istedi. Transferde son sözü Aziz Yıldırım söyleyecek.

Yıldız oyuncu için son söz Yıldırımda

Fenerbahçe'de transfer gündeminin 1 numaralı maddesi Younes Belhanda... 22 yaşındaki Faslı yıldızı renklerine bağlamak için büyük uğraş veren Sarı-Lacivertli yönetimin, Montpellier ile yaptığı çok gizli pazarlığın ayrıntıları ortaya çıktı. İşte Fransa'daki buluşmanın perde arkası:

Haberin Devamı

2 VE 3 NUMARALAR DA KATILDI!

İdari Menajer Hasan Çetinkaya cuma günü Paris'e gitti. Çetinkaya oradan da tatil için Cannes'da bulunan yönetici Ömer Temelli ile buluştu. Geçtiğimiz sezon devre arasında Moussa Sow transferini bitiren ikili, Montpellier Başkanı Louis Nicollin ile bir araya geldi. Görüşmede Fransız kulübünün iki ve üç numaralı isimleri Bruno Carotti ile Jean Francois Domergue de hazır bulundu.

YILDIRIM'A BİLGİ VERİLDİ

Saat 01.00 sularında gerçekleşen Belhanda zirvesinde Montpellier 15 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 35 istedi. Fenerbahçe, Fransız kulübünün stoperi Yanga Mbiwa için de nabız yokladı. Fransız kulübüne 12 milyon Euro'luk teklif sunan Hasan Çetinkaya ve Ömer Temelli birkez daha bir araya gelmek üzere görüşmeden ayrıldı. Ardından iki yönetici Başkan Aziz Yıldırım'la görüşerek zirvenin ayrıntılarını aktardı. Yıldırım, teknik direktör Kocaman'la görüşerek son durumu değerlendirecek ve Belhanda konusunda kararını verecek. F.Bahçe yönetiminin Faslı yıldıza alternatif olarak belirlediği Betis'li Benat için girişimleri de sürüyor.

Haberin Devamı

ALMANYA'DAN MARKO MARIN İDDİASI

Öte yandan Alman basını, Sarı-Lacivertliler'in Chelsea'li Marko Marin'le ilgilendiğini yazdı. Sezon başında Chelsea'ye giden Alman yıldız beklenen performansı gösteremedi.

SİZ DELİ MİSİNİZ? NE TRANSFERİ?

Fas basınından F.Bahçeliler'i üzecek bir iddia geldi... Younes Belhanda'nın havaalanında gazetecilerin kendisine transferiyle ilgili sorduğu soruya, "Siz deli misiniz? Ne transferi. Bir yere gittiğim yok" yanıtını verdiği öne sürüldü.

FAS MİLLİ TAKIMI KAMPINA KATILDI

Belhanda, Afrika Kupası için Fas Milli Takımı'nın kadrosuna katıldı. Genç yıldızın, İstanbul'la ilgili G.Saraylı Amrabat'a sorular sorduğu öğrenildi.

(Takvim)