Basaksehir Yıldızlar karması

Yıldızlar karması

26.12.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şampiyonluk adaylarından M.Başakşehir’de kadrodaki yıldızların etkisi de dikkat çekiyor. Turuncu-lacivertlilerin kadrosunda Avrupa’nın en iyi liglerinde yer almış ünlü yıldızlar beğeni topluyor.

Yıldızlar karması

Süper Lig’de ilk yarıyı zirvede bitiren Medipol Başakşehir’de kadronun kalitesi de gözlerden kaçmıyor. Abdullah Avcı’nın kadrosunda uluslararası değerde yıldızlar dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Avrupa’da ünlü liglerde forma giyen birçok futbolcu kadroya kalite katıyor. Özellikle bu sezon başında transfer edilen yıldız isimler, hem lige hem de takıma etki ediyor.

Emmanuel Adebayor başta olmak üzere Gael Clichy, Emre Belözoğlu, Elia, Mevlüt Erdinç, Kerim Frei, Gökhan İnler, Çaicara gibi ilk 11’in kemik isimler göze çarpıyor. Özellikle Premier Lig patentli oyuncuların fazlalığı ön plana çıkıyor. Adebayor, Emre Belözoğlu, Gökhan İnler, Kerim Frei, Clichy gibi Ada futbolunu yakından bilen, Şampiyonlar Ligi seviyesindeki oyuncular takımın dinamizmini de üste çekiyor. Ayrıca takımda Süper Lig’in tecrübeli isimler Edin Visca, Mossoro, Volkan Babacan, Epureanu, İrfan Can, Mahmut Tekdemir, Mehmet Batdal gibi futbolcular bulunuyor.

Haberin Devamı

Kral Adebayor

Medipol Başakşehir’in ligin ilk yarısında en golcü ismi Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor oldu. 8 gol atan Adebayor’un ardından ise Moldovalı savunma yuncusu Alexandru Epureanu 4 golle geldi.
Skora katkı yapan diğer isimler ise üçer golü olan Emre Belözoğlu, Kerim Frei ve Mevlüt Erdinç ile 2’şer golü bulunan Edin Visca, Marcio Mossoro ve Attamah.