Fenerbahçe Yılmaz'dan Ali Koç'a çağrı:‘15 Ocak’a kadar kongre kararı alın’

Yılmaz'dan Ali Koç'a çağrı:‘15 Ocak’a kadar kongre kararı alın’

05.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz, Ali Koç’a seslenerek, “15 Ocak’a kadar kongre kararı almanızı umutla bekliyoruz. Bizi imza toplamaya mecbur etmeyin” dedi

Yılmazdan Ali Koça çağrı:‘15 Ocak’a kadar kongre kararı alın’

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz, sarı-lacivertli kulübün gündemini değerlendirdi, Başkan Ali Koç’a Olağanüstü Kongre çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

İlk olarak 27 Aralık’taki Yargıtay kararının sevincini paylaşan ve koronavirüse yakalanan Ali Koç’a geçmiş olsun dileklerini ileten Şevket Yılmaz, daha sonra gündeme geçti.

Ali Koç yönetiminin bu işi yapamayacağını aktaran Yılmaz’ın açıklamaları şöyle:
- Sayın Ali Koç yönetiminin bu işi yapamadığı ve yapamayacağı, aksine görevde kalması halinde camiamıza maddi ve manevi büyük zararlar vereceği gün gibi ortadadır. 2018’den bu yana, sportif, mali ve sosyolojik olarak Fenerbahçe geriye gitmiş, sıradan bir kulüp haline gelmiştir.

- Fenerbahçeliyim diyen herkesin bizce bu tablo karşısında sesini yükseltmesi gerekmektedir. Sizden beklenti; yaşattığınız hüsranı daha da arttırmadan, saygınlığınızı koruyarak olağanüstü genel kurul kararı almanızdır. Aksi takdirde; dip dalgası olarak geldiğiniz bu makamdan tsunami dalgasıyla gideceksiniz. 15 Ocak’a kadar kongre kararı almanızı umutla bekliyoruz. Bizi imza toplamaya mecbur etmeyin.

Haberin Devamı