Fenerbahçe Yobo'dan Emenike müjdesi!

Yobo'dan Emenike müjdesi!

02.08.2013 - 10:55 | Son Güncellenme:

Emmanuel Emenike’nin bitmek üzere olduğu, vatandaşının ağzından da çıktı.

Yobodan Emenike müjdesi

Fenerbahçeli futbolcuların ‘Yeni forvet kim olacak?’ merakını tecrübeli oyuncu dindirdi. Salzburg’dan dönüş yolcuğulunda Joseph Yobo’nun ağzından defalarca ‘Emenike’ sözü duyuldu.

Haberin Devamı

F.Bahçe Yönetimi’nin resmi siteden 2 kez açıkladığı gibi ‘Cardozo veya Emenike’den biri’ alınacak. Esasında bu durum taraftarı mutlu ediyor. Çünkü her takım taraftarı, böyle kaliteli iki forvet arasında tercih yapmayı ister. Taraftarın gönlü Oscar Cardozo’da ama teknik direktör Ersun Yanal’ın önde daha hareketli bir forvet istemesinden dolayı ibre Emmanuel Emenike’ye doğru kaymıştı 5 gün önce.

S.Moskova’nın oyuncusu satmaya yanaşmasıyla, her konuda anlaşılan Benfica’yı bekletmeye geçen sarı-lacivertlilerin, Rus ekibiyle arasında 500 bin euro fark kaldığını dün gazetemizden duyurmuştuk. F.Bahçe 13 veriyor, Moskova ise 15’ten 13.5’a kadar düştü. Yani tranfser bitti bitiyor.

AÇIKLANMAK ÜZERE

Tabii kimin geleceğini sadece taraftar merak etmiyor. F.Bahçeli futbolcular da transferden habersiz. Ve onların merakını dün İstanbul’a dönüş yolunda Joseph Yobo dindirdi. Emenike’nin Nijerya Milli Takımı’nda kaptanlığını yapan hemşehrisi, yol boyunca konuşurken ağzından sık sık ‘Emenike’ kelimesi çıktı.

Haberin Devamı

Bu da transferin sadece resmi imzalara kaldığını ve anlaşmanın yapılmak üzere olduğunu bizlere bir kez daha gösteriyor.

(AMK)