Magazin Yolanthe Cabau: "Vücudumda en sevmediğim yer..."

Yolanthe Cabau: "Vücudumda en sevmediğim yer..."

20.04.2015 - 10:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau oynadığı Polis Akademisi Alaturka filmiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Nişantaşı’nda buluştuğumuz güzel yenge çekici fiziği, sempatik tavırları ve takdire şayan Türkçesiyle bizleri etkilemeyi başardı.

Yolanthe Cabau: Vücudumda en sevmediğim yer...

Galatasaray taraftarının yengesi Yolanthe Cabau, Türkiye’de sadece podyuma çıkmakla ya da bir mücevher kreasyonu sunmakla kalmadı aynı zamanda bir filmde de boy gösterdi. Üstelik kadrosunda Mehmet Ali Erbil, Saba Tümer gibi önemli isimlerin bulunduğu ‘Polis Akademisi Alaturka‘ filmiyle karşımıza çıkıyor. Biz de Türkiye’nin güzel yengesi Yolanthe’yle ülkemizdeki ilk filmi, beklediği bebeği, annelik ve projeleri üzerine konuştuk. İstanbul’u dünyada hiçbir yere değişmeyeceğini söyleyen Yolanthe Cabau sorularımıza içtenlikle yanıt verdi.

Haberin Devamı

Öncelikle Polis Akademisi Alaturka filmi ile başlayalım. Bu filmde oynamanız için nasıl teklif geldi?

Galatasaray Kulübü aracılığı ile bana teklif geldi. Daha sonra bir araya gelip görüşüp anlaştık.

Rolünüze nasıl hazırlandınız? Dövüş dersleri aldınız mı?

Bu rolde zorlu bir öğretmeni oynuyorum. Bu karakteri çalışırken çok eğlendim. Arkadaşım Gökhan Saki’den özel dersler aldım bana özel şeyler öğretiyor.

TÜRKİYE’DE ÇALIŞMAYI SEVİYORUM

Filmdeki ekip arkadaşlarınız ile çalışmak nasıldı?

Herkes bana iyi davrandı ve misafir etti, Türkiye’de çalışmayı seviyorum.

BEN KARAKTERE GÖRE DAHA YUMUŞAK KALPLİYİM

Filmindeki karakteriniz ile benzer yönleriniz var mıdır?

İkimiz de özgür kadınlarız. İyi bir kariyerimiz oldu ve yaptığımız işe inanıyoruz. Ama ben karaktere göre daha yumuşak kalpliyim.

Haberin Devamı

Nasıl gidiyor burada hayat?

Bu harikülade güzel ülkede yaşamaktan çok mutluyum.Türkiye’yi çok seviyorum, sihirli bir ülke bence… Hayatımın sonuna kadar burada yaşamak isterim.

BEN KENDİMİ MODELDEN ÇOK AKTRİS OLARAK GÖRÜYORUM

Modellik kariyeriniz nasıl başladı?

Esasen kariyerime model olarak başlamadım, 16 yaşındayken kariyerime aktris olarak başladım.

Bundan sonra model olmam için birçok teklif geldi ve sonunda model olarak da çalışmaya başladım. İtalya’da Milano Fashion Show’da çalışmaya başladım hatta Türkiye’de de iki yıl kadar o zamanlar çalıştım. Bu işi çok sevdim ancak ben kendimi bir modelden çok aktris olarak görüyorum. Çünkü oyuncu olmak her zaman benim hayalimdeki favori işimdi.

HAYATIMIN EN GÜZEL DÖNEMİ OYUNCU OLDUĞUM SETLERDE GEÇTİ

Modellik kariyerinizin en unutulmaz gününü sorsam?

Elle ve Cosmopolitan dergileri için gerçekten çok özel bir çok fotoğraf çekiminde modellik yaptım ancak hayatımın en güzel günleri her zaman oyuncu olduğum setlerde geçti.

Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı?

16 yaşındayken Hollanda’nın en sevilen dizisi olan “Onderweg Naar Morgen”de oynamaya başladım, yaşım küçüktü ve ışıklar altında çalışmayı ilk defa görüyordum. Bir gün içerisinde tüm ülke beni tanıdı ve sonra her şey çok hızlı gelişti. Kısa zamanda bir çok magazin ve gazetede ön sayfalardaydım. Hayatta oyunculuk ve kadın olmakla ilgili çok yeni şeyler öğrendiğim zamanlardı. Çünkü birçok kişi benim hakkımda daha önce duymadığım yorumlarda bulunuyordu! Kendimi güvende hissetmedim ve korktum. Birçok zaman kendi kendime ağladım; insanların beni tanımadan hakkımda söyledikleri beni derinden yaralıyordu. Yaşım büyüdükçe esasında insanların bana karşı değil ancak yaptığım işle ilgili yorumlar yaptığını geç de olsa anladım. Bizim yaşadığımız hayat böyle, hiçbir şey kolaylıkla önünüze sunulmuyor ve gerçekten çok ama çok çalışmanız gerekiyor. Bugün halen daha oyunculuk yapıyorum ve işimi çok seviyorum..

Haberin Devamı

İŞLERİMİ ÖNCE WESLEY GÖRÜR

Oyunculukta sınırlarınızı var mı? Eşiniz karışır mı ve oynamam dediğiniz rol var mı?

İnançlarıma karşı gelen bir işi asla kabul etmem. Ben doğru ve dürüst bir insanım, kendimi kullandırmam. Bütün işleri önce eşimle paylaşıyorum eğer istemezse asla kabul etmiyorum. Eşim beni çok destekliyor ve oyunculuğumu beğeniyor. Eşim benim doğumdan sonra da Türkiye de çalışmamı ister.

Haberin Devamı

YÜZYÜZE GÖRÜŞMEDEN AŞIK OLDUK

Wesley Sneijder ile tanışma hikayenizi bilmiyoruz. Nasıl tanıştınız, sizinki ilk görüşte aşk mıydı?

Ooo bu çok uzun hikaye. Wesley İspanya’da yaşıyor ve bir yıldır Real Madrid’de oynuyordu. Beni 17 yaşındayken oynadığım en sevdiği TV dizinde görüp beğenmiş. Daha 17 yaşındayken annesine bu tam evlenilecek kız demiş sonra da 23 yaşına geldiğinde bir paparazzi fotoğrafçısından numaramı almış. Fotoğrafçı da numarayı ancak ilk resmi bana verirseniz bulurum demiş. Wesley anlaşıp numaramı almış ve hemen beni aramaya ve SMS atmaya başladı. O günlerde çok çalışıyordum, aşık olmak programımda yoktu özellikle bir futbolcuya! Wesley hiç peşimi bırakmadı bana İspanyolca o kadar güzel mesajlar atıyordu ki ve bu da benim çok hoşuma gidiyordu. Üç ay boyunca sadece telefonda görüştük, yüz yüze görüşmeden aşık olmuştuk. İlk randevumuzda çok heyecanlandım, ama gördüğümde emindim o aradığım adamdı! İki yıl içerisinde evlendik, bugün yedi yıldır beraberiz ve yakında bebeğimizi kollarımıza alacağız.

Haberin Devamı

EVLENDİKTEN SONRA ANLADIK Kİ BİZ BİRBİRİMİZ İÇİN YARATILMIŞIZ

Evlendikten sonra hayatınız neler degişti?

Evlilik insanın hayatında bazı yenilikler getiriyor. Tanrının önünde yemin ettik, biz ikimiz de dindar olduğumuzdan bu söz bize çok şey ifade ediyor. Evlendikten sonra anladık ki biz birbirimiz için yaratılmışız. Bizler işimiz gereği çok seyahat ediyoruz ama asla bir kıskançlık yapmayız çünkü birbirimize güveniyoruz.

Sizin de kalabalık bir aileniz varmış. Bize biraz ailenizden bahseder misiniz?

Ben büyük bir aileden geliyorum dokuz kız, dört erkek kardeşim var. Birbirimize çok yakınız her yıl yaz tatillerini ve noeli beraber geçiririz. Aile benim için çok özel ve önemli umarım Wesley’le benim de büyük bir ailemiz olur.

İstanbul’da en çok nereleri beğeniyorsunuz?

Her şeyini çok seviyorum. Kültürü ve insanları çok özel. Yemekleri ayrıca çok lezzetli, tek sevmediğim konu trafiği maalesef. Ama her güzelin bir kusuru olur.

FUTBOLCU EŞLERİYLE GÖRÜŞMÜYORUM

Diğer futbolcu eşleri ile birlikte vakit geçiriyor musunuz? En çok kimlerle görüşüyorsunuz?

Esasında ben kimseyle görüşmüyorum. Ben Nişantaşı’nda yaşıyorum maalesef tüm diğer futbolcular Florya civarındalar ve uzaklık yüzünden görüşmek hemen hemen imkansızlaşıyor. Benim de çok yoğun bir takvimim var. Amrabat’ın karısı iyi arkadaşım. Galatasaray’da oynarken birkaç kez Nişantaşı’nda görüştük. Diğer futbolcu eşlerini gördüğümde de mutlu oluyorum.

PAUL WALKER BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL

Dünyanın en seksi kadınlarından birisin. Sizin dışınızda başka hangi seksi kadınlar var ve en seksi erkek kim? Eşiniz dışında?

Ben erkeklere o şekilde bakmıyorum ama bir erkekte farkı hissedebilirim. Benim için Paul Walker çok özel bir aktördü, akıllı kalbi temiz ve çok yakışıklı..

Yakışıklı bulduğunuz Türk veya yabancı futbolcu var mı?

Hayır ben erkeklere o gözle bakmıyorum…

Sneijder İstanbul ve Galatasaray’da mutlu mu?

Galatasaray’da oynadığı için çok mutlu ve ben onunla gurur duyuyorum.

YENGE LAFINI DUYDUKÇA…

Galatasaraylı taraftarlar sizi çok seviyor ve size “yenge” diyorlar. Türkiye’nin yengesi olmaktan memnun musunuz?

Yenge olmaktan çok mutluyum. Bana yenge diyen tüm taraftarlar evde olduğumu hissettiriyor. Şu an için sosyal medya ile ilgilenmiyorum tek konsantrem hamilelik ve doğum. Yine de Türk insanlarından gelen mesajlar beni mutlu ediyor.

YC Jewels’ın koleksiyonunu çıkardınız. Koleksiyonu hazırlarken neler ilham verdi?

İki yıl önce YC mücevher koleksiyonumu İstanbul’da lanse ettim ve her yıl yeni bir koleksiyon tanıtacağım. Şu anda benim koleksiyonum tüm dünyada birçok mağazada satılıyor ve online sipariş edilebiliyor.

Türk tasarımcılardan beğendiniz isimler var mı?

Birçok türk modacıyı beğeniyorum, çok zevkliler.

YOLANTHE GÜZELLİK SIRLARINI PAYLAŞTI

Bizlerle paylaşabileceğiniz güzellik sırlarınız var mı?

Her gün en az 2 litre su içmelisiniz, yatmadan önce yüzünüzü çok iyi temizlemelisiniz. Ve mutlaka spor yapmalısınız..

YOLANTHE VÜCUDUNDA SADECE O KISMI BEĞENMİYOR

Vücudunuzda en beğenmediğiniz yer neresi?

Tabii ki bütün kadınlar gibi benim de beğenmediğim yönlerim var! Keşke genç yaşlarda düşüp dizimdeki yarayı yapmasaydım. Ama bundan pişmanlık duymuyorum sonuçta her şey Allah’tan..

Nasıl formda kalıyorsunuz? Formunuzu neye borçlusunuz?

Hamilelik öncesinde her gün spor yapardım. Şimdi yapmıyorum çünkü herşeyin yolunda gitmesini istiyorum. Yoga yapıyorum ve sağlıklı yemekler yiyiyorum.

İSPANYOL KADINLARIN ŞANSI…

Güzellik hakkında İspanyol kadınların bilip de diğer kadınların bilmediği nedir?

Sanırım İspanyol kadınlarının şansı hayatlarında ‘siesta’ dedikleri öğleden sonra dinlenmelerinin olması! Hepsi çok dinlenmiş ve rahat olarak güne devam ediyorlar…

Büyükannenizin size söylediği bir güzellik öğüdü var mı?

Anneannem bana güzelliğin içten geldiğini öğretti. Bunun yanı sıra tırnak ve dişlerime özen göstermem için bana nasihat eder.

İSTANBUL’U DÜNYANIN HİÇBİR YERİNE DEĞİŞMEM

İstanbul denilinceaklınıza ilk ne geliyor?

Birçok şey ama öncelikle kendimi İstanbul’da evimde hissediyorum ve çok mutluyum. Dünyada hiçbir yere değişmem.

Herhangi bir gününüz nasıl geçiyor?

Zamanımın çoğunu evimde film seyrederek ve yemek yaparak geçiriyorum ayrıca zaman buldukça koleksiyonum üzerinde çalışıyorum. Tabii ki web sitem “yolanthe.com” da zamanımı alıyor. Wesley eve geldiğinde kart oynarız birçok arkadaşımız var. Gezeriz, köpeklerle dolaşırız.

Hollanda’ya dönmek gibi bir düşünceniz var mı?

Eşim ne zaman giderse ben de Hollanda’ya o zaman giderim. O benim hayat arkadaşım ve ben onunla olacağıma söz verdim. Umarım uzun yıllar İstanbul’da kalırız ve ben zaten Hollanda’ya dizi çekimleri için sıklıkla gidiyorum.

(Sözcü)

Yazarlar