Galatasaray Yönetimden Sneijder'e terör fırçası!

Yönetimden Sneijder'e terör fırçası!

23.03.2016 - 09:07 | Son Güncellenme:

Hollandalı "Ailemin bir süre sokağa çıkmasını istemedim ama kendini kilitleyemezsin. Döndüğümde umarım her şey bitmiş olur" dedi. Yönetim "Sanki sadece Türkiye'de terör varmış gibi konuşma" diye fırça çekti.

Yönetimden Sneijdere terör fırçası

Wesley Snejder'in sözleri Galatasaray yönetimi'ni kızdırdı.

Haberin Devamı

Hollanda Milli Takımı'n kampında ülke medyasına açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın süper yıldızı, her şeye rağmen yollarına devam etmek zorunda olduklanı söyledi. Zor zamanlardan geçtiklerini dile getiren Wesley Sneijder şunları söyledi: "Devam etmemiz lazım ama bu bazen yaşananlann zorlu olduğunu da ortadan kaldırmıyor. Hayata devam etmek zorundasın, kendini kilitleyemezsin. İstanbul'a döndüğümde umanm her şey bitmiş olur. Ailemin bir süre sokağa çıkmasını istemedim."

TERÖR DÜNYANIN HER YERİNDE

Hollandalı yıldız, ertelenen derbi için "Maçla ilgüi fazla saldırı tehdidi vardı. Önce seyircisiz yapılacağı söylendi. Herkes üzgündü ama oynamak zorundaydık. Maça 2 saat kala ise erteleme kararı alındı. Başkanımız, yetkililer ile görüştükten sonra alman kararı bize iletti. Bence doğru bir karar alındı" dedi.

Haberin Devamı

G.Saray yönetimi ise, basında çıkan demeçler nedeniyle Wesley'yi "Dünyanın her yerinde terör var. Cumartesi İstanbul'da oldu, dün Brüksel'de. Türkiye'yi güvensiz bir ülke gibi gösterecek söylemlerden kesinlikle kaçın" diye uyardı. (Star)

Yazarlar