Galatasaray Yusuf Demir, Galatasaray'dan ayrılıyor! İşte yeni takımı

Yusuf Demir, Galatasaray'dan ayrılıyor! İşte yeni takımı

14.08.2023 - 12:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon büyük beklentilerle Rapid Wien'den kadrosuna kattığı Yusuf Demir, Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Genç yıldızın yeni adresi belli oldu.

Yusuf Demir, Galatasaraydan ayrılıyor İşte yeni takımı

Galatasaray'da ayrılıklara bir yenisi ekleniyor. Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezonun başında Rapid Wien'den büyük beklentilerle 6 milyon euro karşılığında transfer edilen Yusuf Demir, Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Genç yıldızın yeni adresi netlik kazanmaya başladı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Yusuf Demir, Galatasaraydan ayrılıyor İşte yeni takımı

SON ŞAMPİYON İSTEDİĞİ GİBİ BAŞLAYAMADI

Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasında Kayserispor, Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşma RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynandı. Mücadelede Halil Umut Meler düdük çaldı. Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy üstlendi. Kayserispor - Galatasaray maçı 0-0'lık skorla sona erdi.

MORUTAN YİNE PİSA’YA

doğru Galatasaray, Olimpiu Morutan’ı bu kez zorunlu satın alma opsiyonu ile yine İtalya’nın Pisa Kulübü’ne kiralıyor. Geçen sezonu Pisa’da kiralık olarak geçiren Rumen oyuncu, sözleşmesinin bitmesiyle birlikte geri dönmüştü. Galatasaray’da zaman zaman denenen ancak Teknik Direktör Okan Buruk’un istediği düzeyde görünmeyen Morutan’ın da İtalya’ya gitmek istediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Yusuf Demir, Galatasaraydan ayrılıyor İşte yeni takımı

OKAN BURUK AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor karşılaşması sonrası takım kalitesini artırmayan isimlerle yolların ayrılabileceğini ifade etmişti. Buruk, "Yeni gelen oyuncuların %100 olması için birkaç haftaya daha ihtiyaçları var. En hazır oyuncularla devam etmek istiyoruz. Çok yoğun bir tempodan geçiyoruz. Kazanarak başlamak istiyorduk ama bundan sonraki haftalarda Galatasaray'ın kalitesini daha yüksek şekilde göreceğiz. Onu görmezsek zaten, oyuncular bizle birlikte olmayacak" sözlerini kullanmıştı.

AYRILACAK OYUNCULAR ORTAYA ÇIKTI

Cim-Bom’da çanlar Sergio Oliveira ile Leo Dubois için çalıyor. Kayseri maçından sonra, “Galatasaray’ın kalitesini daha yüksek şekilde göreceğiz. Onu görmezsek zaten, oyuncular bizle birlikte olmayacak” açıklaması yaparak şaşırtan Teknik Direktör Okan Buruk’un hedefindeki isimlerin bu iki futbolcu olduğu ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı hocanın oyundan alınırken agresif bir görüntü sergileyen Dubois ile yine sahada kaldığı süre boyunca beklentilere yanıt veremeyen Oliveira’ya göndermede bulunduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılılara büyük umutlarla gelen ama Boey’un beklenmedik performansı ile arka plana düşen ve ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Dubois’in mutsuzluğunun teknik heyeti rahatsız ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Yine geçen sezon sonunda düşen performansı ve Galatasaray’dan aldığı yıllık 2 milyon 750 bin euro ücret ile dikkat çeken Oliveira’nın görüntüsünün kaygı verdiği bildirildi. 3 sene daha sözleşmesi bulunan Portekizli oyuncunun vurdumduymaz halinin ve sahadaki etkisizliğinin Okan Buruk’un sabrını taşırdığı öğrenildi. Her iki futbolcu ile ilgili değerlendirme yapıldığı vurgulandı.

Yusuf Demir, Galatasaraydan ayrılıyor İşte yeni takımı

ZANIOLO'NUN TERCİHİ ASTON VILLA

Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Nicolo Zaniolo için Newcastle United, Aston Villa ve Zenit'in devrede olduğu iddia edilmişti.Ünü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Nicolo Zaniolo, satın alma maddesiyle kiralık olarak Aston Villa'ya transfer olma konusunda ısrarcı.Anlaşmanın bu hafta tamamlanması bekleniyor.

YUSUF DEMİR, BASEL YOLUNDA

Galatasaray'da beklentilerin çok altında kalan Yusuf Demir için yeni bir iddia geldi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Basel, Yusuf Demir'i Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

Habere göre yapılan görüşmelerde son aşamaya gelindi. Transferin kısa süre içinde tammalanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yusuf Demir, Galatasaraydan ayrılıyor İşte yeni takımı

OKAN BURUK'UN GÖZÜNE GİREMEDİ

Galatasaray'da Okan Buruk'la Yusuf Demir'in yıldızı bir türlü barışmıyor. Geçen sezon 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen, ancak yabancı statüsünde sayıldığı için forma şansı bulmakta zorlanan genç hücumcu, bu yılki Mavi Kart uygulamasına rağmen Okan hocanın gözüne girmeyi başaramadı.

GALATASARAY PERFORMANSI

Yusuf Demir, Galatasaray'da şu ana kadar 6 maçta süre buldu. 20 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda skor katkısı sağlayamadı.

YUSUF DEMİR KİMDİR?

Rapid Wien altyapısından yetişen Yusuf Demir, A Takım'da oynadıktan sonra kısa bir süre Barcelona forması giydi. Genç oyuncu, geçen sezon başında Galatasaray'a imza attı.

Yusuf Demir, Galatasaraydan ayrılıyor İşte yeni takımı

Yazarlar