Galatasaray YÜZDE 30 ŞANS LAZIM

YÜZDE 30 ŞANS LAZIM

09.11.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Mancini’ye güvenini tekrarladı, “Kendisine bol şanslar diliyorum. Kopenhag’da gördük. Şansımızın olmadığı vakit ne kadar uğraşırsak uğraşalım başarılı olamayabiliyoruz. Başarıda zaten %30 şansa ihtiyacımız vardır” ifadelerini kullandı

YÜZDE 30 ŞANS LAZIM

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör Roberto Mancini ve teknik ekibe bir hoşgeldin yemeği verdi. Mancini’nin göreve başlamasının üzerinden yaklaşık 1.5 ay geçmesine rağmen sarı kırmızılı yönetim yoğun maç programından dolayı ancak dün akşam resmi bir yemek organize edebildi.
Yemeğe Başkan Ünal Aysal ve yönetim kurulunun tamamı katılırken Roberto Mancini teknik kadrodan Tugay Kerimoğlu, Attillio Lombardo, Fausto Salsano, Taffarel ve Carminati’de yemekte hazır bulundu. Başkan Ünal Aysal, ‘Hoşgeldin’ yemeğinin başında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yaşadığımız yoğun program nedeniyle yönetim kurulu ve teknik heyet olarak ancak bir araya gelebildik. Ancak teknik heyetimizle büyük başarılarla dolu çok uzun yıllar birlikte çalışmayı hedefliyoruz.”
Aysal yaptığı açıklamada “Mancini’ye bol şanslar diliyorum. Çünkü gerçekten bol şansa ihtiyacı olacak. Kopenhag’da gördük. Şansımızın olmadığı vakit ne kadar uğraşırsak uğraşalım başarılı olamayabiliyoruz. Başarıda zaten %30 şansa ihtiyacımız vardır” dedi. Mancini ise “Ben her zaman tek takım olan şehirlere gitmek istedim ama her gittiğimde derbilere hep denk geliyorum. Derbiler İngiltere’de de İtalya’da da genelde aynı hava hakim oluyor. Burada biraz daha duygusal olacak ama bu bir futbol karşılaşması. Taraftarımız Bu maçta olmayacak. Biz de onlar için güzel bir karşılaşma ortaya koymak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Sırada takım var

Derbi öncesi yoğun mesaide bulunan Başkan Ünal Aysal bugün de futbol takımı ile bir araya gelecek. Fenerbahçe maçı öncesi sarı-kırmızılı oyuncularla yemekte bir araya gelecek olan Aysal’ın, galibiyet halinde oyunculara ciddi prim vermeyi vaat edeceği öğrenildi.

Süper bücür Florya yolunda

Galatasaray’ın, Marsilya’dan Mathieu Valbuena’ya talip olduğu belirtildi. Fransa’nın haftalık spor yayın organı Le10 Sport’un haberine göre Cim-Bom’un geçtiğimiz yaz 29 yaşındaki yıldız için 12 milyon euro teklif etti. 1.67 boyundaki oyuncu ile ilgilenen başka kulüpler de olduğu bildirilirken, Galatasaray’ın bir kez daha harekete geçeceği ifade edildi. Marsilya’nın sezon sonunu beklemeden Cim-Bom’a vermek istediği, buna gerekçe olarak oyuncunun yüksek maaşı ve yüzde 75’lik vergi getiren yasadan kaynaklandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Hasdemir vefat etti

Zaman Gazetesi’nin Galatasaray’ı takip eden muhabirlerinden Hacı Hasdemir dün vefat etti. Uzun süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden Hasdemir için sarı-kırmızılı kulüp, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile milletvekili Hakan Şükür taziye mesajı yayınladı. Hasdemir’in cenazesinin bugün ikindi namazından sonra Tokat Turhal’da toprağa verileceği açıklandı.

Yazarlar