Skorer‘Yüzdük, kuyruğuna geldik’

‘Yüzdük, kuyruğuna geldik’

24.04.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Bursasporlu oyuncular Galatasaray’ı yenerek mutlu sona ulaşacaklarını belirttiler. Ali Tandoğan, “Yüzümüzün akıyla bu işten ayrılacağız” derken, Sercan Yıldırım ise “Pazar günü bir kulağımız Kasımpaşa - Fenerbahçe maçında olacak” diye konuştu

‘Yüzdük, kuyruğuna geldik’

Bursaspor’da Galatasaray maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, yeşil-beyazlı futbolcular final niteliğinde üç maç oynayacaklarını ve mutlu sona ulaşacaklarını belirttiler.
Sercan Yıldırım, “Tüm rakiplerimizin 4 maçı, bizim ise 3 maçımız kaldı. Bu bizim için avantaj. Pazar günü bir kulağımız da Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında olacak. Oradan çıkacak iyi bir sonuç bizi hedefe daha da yaklaştıracak“ dedi.
Galatasaray maçını, sezonun en önemli karşılaşması olarak değerlendiren Ozan İpek ise ”Maçı sürekli aklımızda oynuyoruz. Alırsak büyük ihtimal şampiyonluğu da almış olacağız. Galatasaray’ın da durumu ortada. Şampiyonlar Ligi’ni zorluyorlar. Bizi yenmek isteyecekler“ yorumunu yaptı.
Ali Tandoğan da “Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Galatasaray karşılaşmasından da yüzümüzün akıyla çıkmak istiyoruz. Saha içinde sakin ve rahat olmalıyız. Şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncusu olmak, bizi daha da motive ediyor“ diye konuştu.


Artık söz sahada!
Başkan İbrahim Yazıcı, Galatasaray’ı yenmeleri halinde şampiyon olacaklarını belirterek, “Bundan sonra söylenecek bir şey yok. Artık söz sahadaki futbolcularda. Söylenecek bir şey varsa o da sahada söylenecek” dedi. Yazıcı, “Ligin sonuna geldik. Beklentilerimiz malum, ipi göğüslemek. Herkes aynı ciddiyetle çalışıyor. Galatasaray maçı çok önem arz ediyor. Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Umarım yine galip geliriz. Bu işin havasına hiç girmedik. Bundan 6 ay evvelki maçlara nasıl çıktıysak aynı hedefle, aynı amaçla sahaya çıkacağız. Dilerim mutlu son bizim olur” dedi.

KEŞFETYENİ
4 aylık hamileyken aldatıldı, ortalık karıştı! Şoke eden karar
4 aylık hamileyken aldatıldı, ortalık karıştı! Şoke eden karar

Cadde | 29.05.2025 - 08:57

Popüler YouTuber ve dünyaca ünlü "manifest koçu" The Wizard Liz (gerçek adıyla Liz Wizard), uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Landon Nickerson ile olan nişanını sonlandırdığını duyurdu.

Yazarlar