Beşiktaş Zago'dan yeni Neymar'a: ''Beşiktaş, seni istiyorsa git''

Zago'dan yeni Neymar'a: ''Beşiktaş, seni istiyorsa git''

13.12.2016 - 13:12 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Zago, Inter'de forma şansı bulamayan fakat Türkiye'ye gelmekten de korkan Gabigol'a ''Beşiktaş'ın seni istemesi bir şans'' dedi.

Zagodan yeni Neymara: Beşiktaş, seni istiyorsa git

Beşiktaş bir süredir Inter'de forma giyen 20 yaşındaki forvet Gabriel Barbosa'nın peşinde... Beşiktaş, 'Yeni Neymar' denilen Gabigol'ü kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlıların ara transfer döneminde renklerine bağlamak istediği genç yıldız için Inter'in birinci şartı, siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmesiydi. Beşiktaş, Dinamo Kiev mağlubiyeti sonrasında yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olsa da Gabigol'den vazgeçmedi. Görüşmeler de oldukça iyi gidiyordu.

Haberin Devamı

''BEŞİKTAŞ'IN SENİ İSTEMESİ BİR ŞANS''

Fakat yaşanan terör saldırısı bir anda Brezilyalı oyuncunun gözünü korkuttu. Bunun üzerine devreye sürpriz bir isim girdi. Daha önce Beşiktaş'ta forma giyen Zago! Internacional kulübünün yeni teknik direktörü Zago, Gabigol'ü arayıp bunların tüm dünyada meydana geldiğini, korkup kaçarak bir yere saklamayacağını söyledi. Beşiktaş kendisini istiyorsa bunu bir şans olarak görmesini ve bu şansı tepmemesini tavsiye etti. (Fotomaç)

Zagodan yeni Neymara: Beşiktaş, seni istiyorsa git