Fenerbahçe Zaman Fenerbahçe zamanıdır!

Zaman Fenerbahçe zamanıdır!

30.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan Aziz Yıldırım, “1 milyon üye” projesine destek istedi, “Pişmanlıklarımızın yaptıklarımız değil, yapmadıklarımızdan olacağını da unutmayın... Ve bu projeyle yazgımıza ve geleceğimize sahip çıkın” dedi.

Zaman Fenerbahçe zamanıdır

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısında yine “1 milyon üye” projesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, hep birlikte çoğulcu, demokratik ve bağımsız bir Dünya markası olan Fenerbahçe’nin temellerini attıklarını belirterek şunları söyledi; “Artık zaman; demokrasi ve ekonomik bağımsızlık zamanıdır. Artık zaman; kendi kaderimizi kendimizin çizme zamanıdır. Ve en önemlisi zaman; Fenerbahçe zamanıdır! Ve bizler bu zamanı en iyi şekilde ve en önemlisi hep birlikte değerlendirmek zorundayız. Bu nedenle “Hedef 1 Milyon Üye” Projesi sadece bir hedef proje ya da ekonomik ve sosyal bir tasarı değil, Büyük Fenerbahçe’nin değiştirilemez yazgısıdır. Ve bu yazgı sizler tarafından yazılacak ve tüm Dünya tarafından okunup ezberlenecek ve sizin eseriniz olacaktır.

Unutmayın ki; meyveler tarla sahibinin değil, ağaçlarındır. Bununla birlikte unutmamamız gereken bir diğer husus; bir olmanın, bir milyon olmaktan çok daha önemli olduğudur. Ve zaman; Fenerbahçelilerin “bir” olma zamanıdır...

Siz inadına bir olun... Bir milyon olun... Pişmanlıklarımızın yaptıklarımız değil, yapmadıklarımızdan olacağını da unutmayın... Ve bu projeyle yazgımıza ve geleceğimize sahip çıkın. Ve herkese öğretin ki; Fenerbahçe’nin büyüklüğü anlaşılmaz değil, tartışılmaz bir büyüklüktür!