Fenerbahçe Zaniolo'dan transfer açıklaması: Her şey mümkün

Zaniolo'dan transfer açıklaması: Her şey mümkün

25.05.2024 - 11:28 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan sezon başında Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Zaniolo yaşadığı sakatlık sebebiyle EURO 2024'te forma giyemeyecek. İtalyan futbolcu geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Zaniolodan transfer açıklaması: Her şey mümkün

Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo, inişli çıkışlı bir sezonun ardından Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. Aston Villa'nın satın alma opsiyonunu kullanmayacağı öne sürülen İtalyan yıldız yaşadığı sakatlık sebebiyle EURO 2024'te forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

"HER ŞEY MÜMKÜN"

Nicolo Zaniolo, La Gazzetta dello Sport'a geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. İtalya'yı özlediğini ve Fiorentina'nın ilgisini duyduğunu ifade eden Zaniolo, "Fiorentina'nın ilgisini okudum ve memnun oldum ancak Temmuz ayından itibaren nerede oynayacağımı bilmek için çok erken. Gerçek şu ki İtalya'yı özlüyorum ama bugün İtalya'da ya da yurtdışında her şey mümkün." şeklinde konuştu.

Zaniolodan transfer açıklaması: Her şey mümkün

FIORENTINA İDDİASI

İtalyan basınında yer alan habere göre, Fiorentina, 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Fiorentina'nın, Zaniolo için harekete geçtiği ancak henüz resmi bir görüşmenin olmadığı belirtildi.

Galatasaray ile Aston Villa arasında yapılan kiralık anlaşmaya göre Zaniolo'nun 22.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor. İngiliz ekibinin, bu opsiyonu kullanması beklenmiyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY İLE SÖZLEŞMESİ

Aston Villa'da bu sezon 39 maçta süre bulan Nicolo Zaniolo, 3 kez gol sevinci yaşadı. İtalyan oyuncunun bonservisinin bulunduğu Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Zaniolodan transfer açıklaması: Her şey mümkün

ZANIOLO'NUN PERFORMANSI

Sezon başında Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo, İngiliz ekibinde tüm kulvarlarda 39 maçta görev yaptı. İtalyan yıldız söz konusu maçlarda 3 gol atarken 1290 dakika sahada kaldı. Transfermarkt verilerine göre Nicolo Zaniolo'nun 20 milyon euroluk güncel piyasa değeri bulunuyor.