Fenerbahçe Zehra Güneş'in eski sevgilisi Eren Dişli, Fenerbahçe'de Ali Koç'un listesinde!

Zehra Güneş'in eski sevgilisi Eren Dişli, Fenerbahçe'de Ali Koç'un listesinde!

24.05.2024 - 08:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, seçim için başkanlığa yeniden aday olurken yönetim listesi belli oldu. Zehra Güneş'in eski sevgilisi Eren Dişli listede yer aldı.

Zehra Güneşin eski sevgilisi Eren Dişli, Fenerbahçede Ali Koçun listesinde

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Fenerbahçe'de başkanlık yarışı Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçecek.

Haberin Devamı

EREN DİŞLİ YÖNETİM LİSTESİNDE
Ali Koç'un yeni yönetimine dahil olan isimler açıklandı. Aday listede Eren Dişli de Ali Koç'un yeni yönetiminde yer aldı.

ZEHRA GÜNEŞ İLE SEVGİLİYDİ
Spor medyasında Dişli'nin ismi Zehra Güneş ile olan ilişkisi sonrası çokça gündeme geldi. Uzun süre birlikte olan çift daha sonrasında ayrıldı.

Takvim'in iddiasına göre; ayrlık nedeni ise Eren Dişli'nin, Güneş'in maçına gitmemesi. VakıfBank FIVB 2022 Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası final karşılaşmasında İtalyan ekibi Imoco Conegliano karşısında parkeden 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Zehra Güneşin eski sevgilisi Eren Dişli, Fenerbahçede Ali Koçun listesinde

Güneş'in oynayacağı kritik maç öncesinde Antalya'da maça gelmek yerine Katar'daki Dünya Kupası finaline giden Dişli'nin bu tercihi ayrılığı getirdi.

Haberin Devamı

Zehra Güneşin eski sevgilisi Eren Dişli, Fenerbahçede Ali Koçun listesinde

EREN DİŞLİ KİMDİR?
2000 yılında dünyaya gelen Eren Ali Dişli, iş adamı Davut Dişli'nin oğludur ve ailesiyle birlikte Fenerbahçeli köklü bir aileden gelmektedir. Saint Benoit Lisesi'nden mezun olduktan sonra Sabancı Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitim gören genç Dişli, aynı zamanda sinemaya büyük bir ilgi duymaktadır. Bilgisayar Mühendisliği okurken bile sinema alanında çalışmalar yürütmekte ve bu alanda aktif rol almayı hedeflemektedir.

Eren Ali Dişli'nin sinema tutkusu, geçtiğimiz aylarda yapımcı Ertuğrul Fındık ile birlikte Türk sinemasında konsorsiyum modelini uygulama niyetini açıklamasıyla da bilinir. Bu konsorsiyum, finansman sorunlarını ve sinema deneyimsizliğini ortadan kaldırmayı amaçlayan bir girişimdir. Dişli'nin de içinde bulunduğu konsorsiyum, ilk aşamada 6 film üzerinde anlaşmaya varmıştır.